Του πήρε τη δουλειά, του πήρε και τη γυναίκα…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε… εφιάλτη έχει εξελιχθεί για τον Daniil Kvyat ο συνάδελφός του στον μαγικό κόσμο της Formula 1, Max Verstappen.

Κι αυτό διότι ο μαχητικός Ολλανδός της Red Bull Racing σχετίζεται με αναποδιές τόσο στην καριέρα όσο και στην προσωπική ζωή του Ρώσου, που εδώ και μερικές εβδομάδες ανήκει πλέον στο δυναμικό της Alpine F1, έχοντας το ρόλο εφεδρικού οδηγού και οδηγού εξέλιξης.

Ας δούμε όμως πρώτα το αγωνιστικό μέρος. Η πορεία τους ήταν παρόμοια: μέλη της Junior Team της Red Bull, έκαναν αμφότεροι ντεμπούτο σε νεαρή ηλικία, αμφότεροι με τα χρώματα της Scuderia Toro Rosso.

Kvyat-bahrain16-a1000x600

Καθώς ο Kvyat είχε προβάδισμα ενός χρόνου, ουσιαστικά ο Verstappen πήρε τη θέση του στην STR όταν ο οδηγός από την Ούφα πήρε τη μεγάλη προαγωγή στη Red Bull Racing. Όμως οι ισορροπίες έμειναν σταθερές μόνο για μία σεζόν και τέσσερις αγώνες. Μετά το Grand Prix Ρωσίας του 2016, όπου ο Kvyat είχε βάλει σημάδι τη Ferrari του Sebastian Vettel την οποία και χτύπησε δις, οι «ταύροι» αποφάσισαν την αλλαγή θέσεων ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας.

verstappen-kvyat-triangle-b1000x600

Ο Verstappen λοιπόν, την έφαγε τη δουλειά του Kvyat που επέστρεψε στη δεύτερη ομάδα της Red Bull. Για λογαριασμό της οδήγησε το υπόλοιπο εκείνης της σεζόν αλλά και το 2017. Έπειτα βρέθηκε για ένα χρόνο στο Μαρανέλο όπου ήταν εφεδρικός οδηγός της Scuderia Ferrari, για να επιστρέψει στην Toro Rosso το 2019.

Έμεινε δύο σεζόν στην ιταλική ομάδα που στην πορεία μετονομάστηκε σε Scuderia AlphaTauri αλλά όπως αποδείχθηκε η επιστροφή αυτή, αν και έδωσε νέα πνοή στην καριέρα του, επηρέασε αρνητικά την εξωαγωνιστική του ζωή.

Κάπου εδώ μπαίνει στο παιχνίδι η Kelly Piquet. Μοντέλο που γεννήθηκε στο Χόμπουργκ της Γερμανίας αλλά κατάγεται από τη Βραζιλία. Ίσως το διάσημο επίθετό της να σας λέει κάτι. Εύλογα, καθώς είναι η κόρη του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1Nelson Piquet.

H εντυπωσιακή Kelly σαγήνευσε τον Kvyat και έγιναν ζευγάρι τον Αύγουστο του 2016. Μάλιστα, σχεδόν τρία χρόνια μετά, η Piquet έφερε στον κόσμο το πρώτου τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Κι ενώ όλα έδειχναν πως είχαμε να κάνουμε με μία ρομαντική ιστορία, τον Δεκέμβριο του 2019 ήρθε ο χωρισμός.

Κανείς εκ των δύο δεν έδωσε ποτέ στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες αλλά μερικούς μήνες μετά, άρχισαν τα… κουτσομπολιά. Στα τέλη του 2020 η Piquet 32χρονη σήμερα Kelly βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του κατά οκτώ (!) χρόνια νεότερου της Verstappen, που με τη σειρά του χώρισε μετά από τρία χρόνια σχέσης με την Dilara Sanlik.

Σύντομα το ζευγάρι δημοσιοποίησε τη σχέση και παρότι το χρονικό πλαίσιο των παραπάνω δεν σημαίνει πως ο Verstappen έπαιξε ρόλο στο χωρισμό του Kvyat, αναμφίβολα αποτελεί άκρως ειρωνική εξέλιξη το γεγονός πως… πρώτα του πήρε το μονοθέσιο, μετά και την αγαπημένη!

Πηγή: newsauto