Α ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ: «Κλείδωσε» η Δόμνα Μιχαληλίδου και ήδη έχει κάψει… «καρδιές»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Υποψηφιότητα έκπληξη στη Α Εκλογική Περιφέρεια του Πειραιά για τη ΝΔ

- Η Υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου «κλείδωσε» στο ψηφοδέλτιο της ΑΠειραιά και Νήσων

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Piraeus Press, φαίνεται πως πρέπει να θεωρείται δεδομένη η υποψηφιότητα της Υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου στην Α’ Εκλογική Περιφέρεια Πειραιά & Νήσων με τη ΝΔ.

Οι ζυμώσεις γίνονται εδώ και καιρό στην Πειραιώς με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του ψηφοδελτίου της κυβερνητικής παράταξης στο μεγάλο λιμάνι.

Βέβαια, η ΝΔ δεν έχει καταλήξει ακόμα αν η υποψηφιότητα Μιχαηλίδου θα στερήσει μια αντρική ή μια γυναικεία θέση από το ψηφοδέλτιο της Α’ Πειραιά!

Οι «αδύναμοι κρίκοι» του ψηφοδελτίου θεωρούνται οι κ.κ. Αβραντίνης και Ρούσσου, ενώ οι διαβουλεύσεις αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς ήδη ακούγεται ένα ακόμα πολύ βαρύ όνομα με καταγωγή από τον Πειραιά!

Πάντως οι πρώτες αντιδράσεις στον Πειραιά για την υποψηφιότητα Μιχαηλίδου έχουν καταγραφεί και τα «στρατόπεδα» μεταξύ των κομματικών στελεχών χωρίζονται ως εξής...

Είναι εκείνοι που θεωρούν ότι δε θα απειλήσει ιδιαίτερα το στάτους όπως είναι σήμερα διαμορφωμένο (προερχόμενοι κυρίως από το «μανιάτικο» μπλοκ του Πειραιά), αν και σίγουρα θα αναπτύξει μια δυναμική.

Και είναι και εκείνοι που λένε ότι ήδη η όμορφη Υφυπουργός έχει «κάψει καρδιές» και αναμένεται να ανάψει κι άλλες «φωτιές», όταν αρχίσει να εμφανίζεται περισσότερο στο μεγάλο λιμάνι!

Μάλιστα υπάρχουν σημαντικοί παράγοντες - πολιτικό παίκτες του Πειραιά, που ήδη δηλώνουν πρόθυμοι να τη στηρίξουν ανοικτά!

Φαίνεται πως η «μακρά προεκλογική περίοδος» αρχίζει σιγά σιγά και στον Πειραιά!