ΤΖΑΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Παραδόθηκε η νέα υπερσύγχρονη Καρδιολογική Κλινική (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


  • Ενισχύεται σημαντικά το Εθνικό Σύστημα Υγείας σε όλους τους τομείς
  • Στην υπηρεσία των Πειραιωτών η νέα Καρδιολογική Κλινική του Τζανείου
  • Δείτε τι αναφέρει ο Διευθυντής Καρδιολόγος Ευάγγελος Πισιμίσης
  • Ο νέος Διοικητής Ηλίας Γουζούασης συνεχίζει τα έργα εκσυγχρονισμού με αμείωτο ρυθμό

Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντική είδηση για τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αιγαίου, που εντάσσονται στα διοικητικά όρια της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά.

Εδώ και λίγες μέρες λειτουργεί η νέα υπερσύγχρονη Καρδιολογική Κλινική στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου, που θα «ζήλευαν» πολλά δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, το έργο παραδόθηκε με αρτιότητα, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει όλη η χώρα λόγω της πανδημίας, αλλά και ειδικότερα το Τζάνειο Νοσοκομείο που πλέον νοσηλεύει δεκάδες ασθενείς με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press, ο Διοικητής του Τζανείου Νοσοκομείου Ηλίας Γουζούασης φέρεται να είπε σε στενούς του συνεργάτες ότι πρόκειται για ένα σημαντικότερο έργο, ενώ θα συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς για τον εκσυγχρονισμό του νοσοκομείου, παρά την πανδημία, έχοντας ως βασικό του μότο το «λίγα λόγια και πολλά έργα»!

Ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής Ευάγγελος Πισιμίσης, χαρακτήρισε το έργο ως «όνειρο ετών και προσωπικό στοίχημα», το οποίο όπως φαίνεται και από τις εικόνες, έχει ήδη κερδηθεί !

Δείτε ΕΔΩ την ανάρτηση του κ. Πισιμίση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook