Τα ΚΑΠΗ Νίκαιας – Ρέντη στηρίζουν «Μητέρα», «Κιβωτό του Κόσμου» και «Ογκολογική Μονάδα Παίδων»


 – Δώρα μοιράζουν τα ΚΑΠΗ Νίκαιας – Ρέντη στα παιδιά «Μητέρα», της «Κιβωτού του Κόσμου» και της «Ογκολογικής Μονάδας Παίδων»

– Διαβάστε τις δηλώσεις του Δημάρχου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργου Ιωακειμίδη

Τα μέλη των ΚΑΠΗ Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη στηρίζουν τα παιδιά του ιδρύματος «ΜΗΤΕΡΑ». Η αρμόδια Διεύθυνση Ισότητας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου συμμετέχει στην αλυσίδα αγάπης των δημοσιογράφων του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA και συγκεντρώνει έως τις 10 Δεκεμβρίου παιχνίδια για τα παιδιά του «ΜΗΤΕΡΑ». Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα η συγκέντρωση των δώρων θα γίνει στα κατά τόπους ΚΑΠΗ του Δήμου.

Εκτός από τα παιδιά του ιδρύματος «ΜΗΤΕΡΑ» , η Διεύθυνση Ισότητας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη έχει ήδη συγκεντρώσει συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας για την Κιβωτό του Κόσμου καθώς και συσκευασμένες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές για την Ογκολογική Μονάδα Παίδων.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης σημειώνει:
«Μπροστά σε μια πανδημία που έχει ανατρέψει την κανονικότητα, οφείλουμε να ενισχύουμε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και δίνουμε την ευκαιρία στα μέλη των ΚΑΠΗ μας να «αποδράσουν» από την κοινωνική απομόνωσή τους. Απέναντι στα συναισθήματα του φόβου και της μοναξιάς, προτάσσουμε το αίσθημα της αισιοδοξίας και βοηθάμε τα παιδιά του Ιδρύματος ΜΗΤΕΡΑ, της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και της ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΑΙΔΩΝ. Στην ήδη περιορισμένη κοινωνική ζωή των ατόμων Τρίτης Ηλικίας προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε στους γονείς και τους παππούδες μας ευκαιρίες για κοινωνική στήριξη προσφέροντας χαμόγελα στις έγκλειστες παιδικές ψυχές».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ, 2104911584.