Eξελίξεις στην υπόθεση Παντελίδη: Mίλησαν δύο φίλοι του Παντελή…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οργισμένοι είναι οι στενοί φίλοι του Παντελή Παντελίδη που αναζητούν τις απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του. Τις ίδιες απαντήσεις που ψάχνουν και οι γονείς του τραγουδιστή.

Δύο φίλοι του Παντελίδη μίλησαν στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ζητώντας από όσους γνωρίζουν την αλήθεια, να βγουν και να μιλήσουν:

«Είμαστε φίλοι, έχουμε βγει κι έχω πιει. Θα με αφήσει ο φίλος μου να φύγω, να οδηγήσω, από τη στιγμή που θα δει ότι είμαι χάλια;

Είδαμε δύο φωτογραφίες με τις κοπέλες και τον Παντελή. Πώς κυκλοφόρησαν; Ποιος τις έβγαλε; Γιατί μετά από τόσο καιρό; Το σπίτι είναι στη Βουλιαγμένη, πώς βρέθηκαν αλλού; Έχει βρεθεί κάποιος; Έχουν βγει ονόματα;

Γιατί είδαμε δύο φωτογραφίες μόνο με τις κοπέλες και τον Παντελή. Είδαμε κάποιον άλλον; Και πώς κυκλοφόρησαν αυτές οι φωτογραφίες;  Γιατί μετά από τόσο καιρό;», ανέφερε ο ένας φίλος του.

Ενώ ο άλλος έκανε έκκληση να μιλήσουν όσοι ήταν μαζί με τον Παντελή το μοιραίο βράδυ. 

«Όποιος ξέρει, είτε είναι τα κορίτσια, είτε αυτοί που ήταν στο σπίτι, να μιλήσουν, πρέπει να βγει η αλήθεια. Να δικαιωθούν αυτοί οι γονείς και να ηρεμήσει η ψυχή του γιατί το κλίμα δεν είναι πολύ καλό».

Όλα αυτά τα ερωτήματα ζητούν απαντήσεις και οι φίλοι και συγγενείς του απαιτούν από όσους γνωρίζουν να βγουν και να μιλήσουν.