ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χειραψίες και selfies με εκατοντάδες υποστηρικτές ο Μπολσονάρου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κορωνοϊός: Την Κυριακή, ο Ζαΐρ Μπολσονάρου βγήκε στους δρόμους της πρωτεύουσας Μπραζίλια και ξεκίνησε τις χειραψίες και τις selfies με τους υποστηρικτές του

Αμετανόητος ο Βραζιλιάνος πρόεδρος Ζαΐρ Μπολσονάρου, φαίνεται πως αναθάρρησε από τα αρηντικά αποτελέσματα στα τεστ για τον κορωνοϊό (όπως ο ίδιος υποστήριξε), στα οποία υποβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Έτσι, την Κυριακή, βγήκε στους δρόμους της πρωτεύουσας Μπραζίλια και ξεκίνησε τις χειραψίες και να βγάζει selfies με τους υποστηρικτές του, στη διάρκεια διαδήλωσης.

Παρά το γεγονός πως 31 μέλη της αποστολής που τον συνόδευσαν στις ΗΠΑ, για τις επαφές με τον Τραμπ, βγήκαν θετικά στα τεστ, ο Μπολσονάρου διατείνεται πως είναι αρνητικός, αν και το αποτέλεσμα του δεύτερου τεστ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός. Επιπλέον, του έχει γίνει σύσταση να παραμείνει σε καραντίνα για 15 ημέρες.

Συνολικά, η Βραζιλία αριθμεί περί τα 230 κρούσματα, τα σχολεία, τα πανεπιστήμια και τα τουριστικά αξιοθέατα έχουν κλείσει και περιπολίες στις παραλίες του Ρίο ζητούν από τον κόσμο να επιστρέψει στα σπίτια του.