ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που ο πρωθυπουργός πήρε τα κινητά από τους υπουργούς του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τη δική της εξήγηση για τους λόγους που έκαναν τον πρωθυπουργό να ζητήσει από τους υπουργούς του να παραδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα πριν από το χθεσινό υπουργικό δίνει σήμερα η Αυγή.

Και όχι, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Α. Τσίπρας δεν φοβήθηκε μήπως οι υπουργοί ηχογραφήσουν τη σύσκεψη, ούτε και τις γάτες… Ιμαλαΐων. Αυτό που φοβήθηκε ήταν οι… υποκλοπές.

«Οι υπουργοί παρέδωσαν τα κινητά τους πριν μπουν στην αίθουσα συνεδριάσεων του υπουργικού συμβουλίου. Γιατί εκτός από τις... "γάτες Ιμαλαΐων" υπάρχουν και υποκλοπές», αναφέρει η Αυγή.

Πάντως, εντύπωση προκαλεί η φοβία αυτή του πρωθυπουργού,  καθώς είναι γνωστό πως η αίθουσα του υπουργικού συμβουλίου φυλάσσεται 24 ώρες το 24ωρο από άνδρες της Κρατικής Ασφάλειας.

Μάλιστα πριν από κάθε υπουργικό, τόσο η αίθουσα του συμβουλίου, όσο και τα διπλανά γραφεία γίνονται φύλλο και φτερό από ειδικό κλιμάκιο της Κρατικής Ασφάλειας, ενώ στο χώρο υπάρχει και ειδικό μηχάνημα που… «κόβει» οποιοδήποτε σήμα λήψης και εκπομπής ήχου από κινητό ή από οποιαδήποτε άλλη ασύρματη συσκευή.

Πηγή: star.gr