ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τα προφητικά λόγια του Παντελίδη στην πίστα… για το τροχαίο- ΒΙΝΤΕΟ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η πένα του… καθηγούνταν από την ψυχή του. Τίμησε τον έρωτα μέσα από τα τραγούδια του στο έπακρον κι έκανε μεγάλο μέρος της νεολαίας να γλεντάει… με την «καψούρα»,όπως συχνά ανέφερε ο ίδιος. Μπήκε πολύ γρήγορα στις καρδιές του κόσμου κι έφυγε πολύ νωρίς.

Τον γνωρίσαμε με το «Δεν ταιριάζετε σου λέω», τον αποθεώσαμε με το «Γίνεται», ξεσαλώσαμε με το «Φίδι», χτυπηθήκαμε με το «Λιώμα σε γκρεμό», δεν προλάβαμε να ακούσουμε ζωντανά «της καρδιάς μου το γραμμένο» και πολλά ακόμα.

Αυτό όμως που μας ανατριχιάζει σήμερα είναι ένα άλλο κομμάτι του, αυτό που περιγράφει το πώς μπαίνει μέσα σε ένα αμάξι, πατάει γκάζι… και μέχρι τελευταία στιγμή σκέφτεται την αγαπημένη του. Πρόκειται για το «Πίνω από κει ψηλά για σένα».

Ένα βίντεο με τον Παντελή Παντελίδη να περιγράφει το σενάριο του κομματιού… πριν το τραγουδήσει για τους θαυμαστές του, συγκλονίζει.

«Πιάνω πολλά χιλιόμετρα κι έχω βάλει σκοπό να πέσω σε ένα τοίχο κι ακόμα κα το τελευταίο δευτερόλεπτο… την αγαπώ» ακούγεται να λέει ο 33χρονος τραγουδιστής που έφυγε τόσο άδικα. Το βίντεο ανέβασαν θαυμαστές του στην σελίδα των fans του στο facebook.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή: star.gr

#toixos #plhsiazei #kollhse #to #gkazi #ki #egw #sagapw

Δημοσιεύτηκε από PANTELIS PANTELIDIS (official) στις Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015