Η Πειραιώτισσα επιχειρηματίας Νατάσα Νομικού βάφτισε την κόρη της! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Και το όνομα αυτής... Ελένη!

Η επιτυχημένη Πειραιώτισσα Επιχειρηματίας Νατάσα Νομικού και ο επίσης επιτυχημένος επιχειρηματίας σύζυγός της Δημήτρης Νεαμονίτης, μαζί με τους 3 νονούς, βάφτισαν την Κυριακή 17 Νοεμβρίου την πολυαγαπημένη τους κόρη, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γλυφάδας.

Ήταν όλοι εκεί, για να προσευχηθούν για τη νεοφώτιστη και να τιμήσουν τους γονείς της μικρής Ελένης.

Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, σε κλίμα απόλυτης κατάνυξης και ευτυχίας μαζί, καθώς πρόκειται για το πρώτο κοριτσάκι που γεννιέται στην πειραιώτικη οικογένεια Νομικού.

Η χαρά του παππού Στέλιου Νομικού και της γιαγιάς Ελένης Ζηλάκου - Νομικού απερίγραπτη, καθώς μετά από 5 εγγόνια αγόρια, ήρθε και η εγγονή!

Τόσο τα βαφτιστικά όσο και οι μπουμπουνιέρες της μικρής Ελένης - τα οποία επιμελήθηκε προσωπικά η μαμά Νατάσα - έκλεψαν την παράσταση.

Στη βάφτιση και η οικογενειακή φίλη της οικογένειας Νομικού Νόρα Μιχαλολιάκου μετά του συζύγου της Βουλευτή Α Πειραιά & Νήσων Κώστα Κατσαφάδου.

Παρών και ο πολύ στενός φίλος του ζευγαριού και Εκδότης του Piraeus Press Σαράντος Ευσταθόπουλος.

Μετά το πέρας του Μυστηρίου, ακολούθησε ένα μοναδικό τραπέζι στο Γκολφ της Γλυφάδας, με εδέσματα που επιμελήθηκε ο διακεκριμένος σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης.

Εμείς ευχόμαστε στη μικρή Ελένη να είναι καλοφωτισμένη και να μεγαλώνει με υγεία και ευτυχία!

Το Piraeus Press ήταν εκεί και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες για τους αναγνώστες του: