Κάτι ΔΕΝ πάει καλά με την ΥΓΕΙΑ της Μέρκελ! – Τι της συμβαίνει;;; (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι κι αν πίσω της είχε ένα στολισμένο δέντρο; Τι κι αν προσπάθησε ακόμη και να χαμογελάσει και να είναι γλυκιά κι ευγενική λόγω των ημερών. Αλλά τα κόκκινα από την κούραση και την ταλαιπωρία μάτια, δεν μπορούσε να τα κρύψει.

Πιο κουρασμένη από ποτέ, η Άνγκελα Μέρκελ εμφανίστηκε σε βιντεάκι που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook για να στείλει σε όλους τους φίλους της, τις ευχές της για Καλά Χριστούγεννα. Επέλεξε να φορέσει ένα σακάκι σε απόχρωση... βαρετή και με τα κατακόκκινα μάτια της άρχισε να λέει τις ευχές της.

«Αγαπητοί φίλοι, μαζί μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω σε μια γεμάτη χρονιά. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη. Εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειές σας Καλά Χριστούγεννα και μια ευτυχισμένη, ειρηνική και γεμάτη υγεία Καλή Χρονιά».

Η καγκελάριος της Γερμανίας φαίνεται να... υπερβάλει εαυτόν, για να χαμογελάσει κιόλας στο τέλος. Αλλά όταν δεν τα καταφέρνει ξεκούραστη, μάλλον της ήταν δυσκολότερο αυτή τη φορά. Έτσι το video κλείνει με ένα μάλλον αμήχανο χαμόγελο της Άνγκελα Μέρκελ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ανάψετε τα τζάκια σας από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή-ΔΕΙΤΕ γιατί!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τι συμβαίνει με την κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ;

Angela Merkel wünscht Ihnen und Ihren Familien ein gesegnetes Weihnachtsfest. /redaktion

Posted by Angela Merkel on Tuesday, December 22, 2015