ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ: Σε πανικό το επιτελείο Τζιτζικώστα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πανικός έχει καταλάβει τη στενή επικοινωνιακή ομάδα του Απόστολου Τζιτζικώστα καθώς βλέπουν τα ποσοστά του να κατρακυλούν δίχως σταματημό!

Η αντίστροφη πορεία ξεκίνησε για τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας μετά το φιάσκο των πρώτων εκλογών στη ΝΔ, το οποίο τελικά στη συνείδηση του κόσμου φαίνεται ότι χρεώθηκε στον Γραμματέα της ΝΔ και υποστηρικτή του Απόστολου Τζιτζικώστα, Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Η τελευταία (σοβαρή) δημοσκόπηση της Interview, καταγράφει την κατακόρυφη πτώση της δημοτικότητας Τζιτζικώστα, ο οποίος πλέον έχει περάσει στην τρίτη θέση.

Φθορά καταγράφεται και στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος όμως παραμένει πρώτος.

Ενώ κερδισμένοι φαίνεται ότι βγαίνουν οι Μητσοτάκης (δεύτερος) και Γεωργιάδης.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ:

Το 24ωρο είναι σε θέση να γνωρίζει ότι το γραφείο του Απόστολου Τζιτζικώστα έχει στα χέρια του και άλλες μυστικές δημοσκοπήσεις, στις οποίες απεικονίζεται η ίδια ή και χειρότερη εικόνα.

Το χειρότερο όλων είναι η ποιοτική ανάλυση των στοιχείων των ερευνών, καθώς δείχνουν ότι πλέον πολύ δύσκολα ανστρέφεται η εικόνα μέχρι την 20η του Δεκέμβρη.

ΜΜΕ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ:

Ο πανικός αυτός απεικονίζεται στα ΜΜΕ που υοστηρίζουν την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα και τα οποία επιχείρησαν πριν λίγες μέρες (ανεπιτυχώς) να αποδείξουν ότι τόσο ο Κώστας Καραμανλής όσο και τα καραμανλικά στελέχη έκαναν στροφή προς τον Απόστολο Τζιτζικώστα, κάτι που διαψεύστηκε πανηγυρικά.

Ενώ τις τελευταίες ώρες επιχειρούν-κινητοποιώντας κάποιες τοπικές οργανώσεις της ΝΔ-μέσω δημοσιέσευων να πυρπολήσουν εκ νέου την εκλογική διαδικασία, καθώς βλέπουν ότι τα πράγματα πλέον έχουν δυσκολέψει αρκετά.

Πηγή: 24wro.com.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ – ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Πρώτος ο Μεϊμαράκης – Τρίτος ο Τζιτζικώστας!