ΣΥΡΙΖΑ: ”Παραίτησαν” τον πιο πετυχημένο Διοικητή Νοσοκομείου στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στα πλαίσια τη αριστερής ''εκκαθάρισης'' ξηλώθηκαν όλοι οι Διοικητές Νοσοκομείων, ανεξαρτήτως του έργου που είχαν επιτελέσει και φυσικά χωρίς καμία αξιολόγηση!

Με μια ''δημοκρατική'' απόφαση, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έπαψε όλες τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων, οι οποίες βέβαια θα αναπληρωθούν επίσης δημοκρατικά και αξιοκρατικά!

Μεταξύ αυτών και ένας από τους πιο πετυχημένους Διοικητές Νοσοκομείων της χώρας, ο Διοικητής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά Νίκος Βλαχάκος.

Πετυχημένος όχι γιατί το λέμε εμείς, αλλά γιατί αυτό αποδεικνύεται από τα ετήσια στατιστικά του Υπουργείου Υγείας, τα οποία και έχει αναδείξει το Piraeuspress.gr.

Υπενθυμίζουμε ότι επί διοικήσεως Νίκου Βλαχάκου το Νοσοκομείο Μεταξά βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα πανελληνίως στη σχετική αξιολόγηση αποτελεσματικότητας και πρώτο μεταξύ των αντικαρκινικών νοσοκομείων της χώρας.
Επίσης υπενθυμίζουμε τις πρωτοβουλίες του Νίκου Βλαχάκου προκειμένου να αποκτήσει το νοσοκομείο σύγχρονο αξονικό τομογράφο μέσω δωρεάς από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Και πολλά ακόμη...

Προφανώς αυτά δεν λήφθηκαν υπόψη από την πολιτική ηγεσία του τόπου.

Πρέπει βέβαια να τονίσουμε, ότι για λόγους ευθιξίας ο Νίκος Βλαχάκος ήταν από τους λίγους, αν όχι ο μοναδικός, που είχε ήδη από καιρό δώσει την παραίτησή του στον Υπουργό Υγείας, όταν αυτό είχε ζητηθεί ξανά τον περασμένο Απρίλη!

Κοινώς... ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ σε όλο της το μεγαλείο και στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας.

Θα αναμένουμε τις νέες επιλογές της Κυβέρνησης για τις θέσεις των διοικήσεων των νοσοκομείων και ευελπιστούμε να διαψευστούν τα σχόλιά μας περί αναξικρατίας...

ΥΓ: Επειδή τις τελευταίες μέρες διαβάσαμε διάφορα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα, να ενημερώσουμε ότι ο Νίκος Βλαχάκος είναι Ιατρός-Χειρουργός και εξασκεί την Ιατρική. Δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός ή πολιτευτής! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων.