Στην τελική ευθεία ο Γιάννης Μελάς

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μελάς είναι υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ στην Α Πειραιά και Νήσων

- Τη Δευτέρα 1η Ιουλίου η κεντρική προεκλογική του ομιλία 

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις κάλπες των Εθνικών Εκλογών, η προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων κορυφώνεται, καθώς όλες οι προωθητικές ενέργειες των υποψηφίων Βουλευτών ολοκληρώνονται το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουλίου.

Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μελάς στα πλαίσια αυτά, πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική του ομιλία τη Δευτέρα 1η Ιουλίου στο Vammos στο Γήπεδο Καραΐσκάκη.

Ο Γιάννης Μελάς έχει τη στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας της Δημοτικής Αρχής, καθώς εργάστηκε σκληρά για το επιτυχές αποτέλεσμα των πρόσφατων Δημοτικών Εκλογών, αν και ο ίδιος δεν ήταν υποψήφιος.

Με 9 χρόνια παρουσίας στην τοπική αυτοδιοίκηση, αποφάσισε αυτή τη φορά να κάνει το επόμενο βήμα, θέτοντας υποψηφιότητα για Βουλευτής, στην Εκλογική Περιφέρεια Α’ Πειραιά και Νήσων, στην οποία πολιτεύτηκε για περίπου 20 χρόνια και ο πατέρας του Παναγιώτης Μελάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press, αναμένεται μεγάλη προσέλευση στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιάννη Μελά, προκειμένου να σταλεί και το μήνυμα δυναμικής της υποψηφιότητάς του.