ΝΔ Α ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ – 8 θα είναι οι Υποψήφιοι Βουλευτές τελικά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Καμία αξία δεν έχει η δημοσιοποιημένη λίστα του Πρωτοδικείου Πειραιά με τους 9 φερόμενους ως υποψήφιους Βουλευτές της ΝΔ στην Α Πειραιά & Νήσων

- Θα κοπεί ένας/μια υποψήφιος βουλευτής μέχρι την Κυριακή

- Αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν ταγδαίες εξελίξεις μέχρι την Κυριακή

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Σύμφωνα με εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ, σας μεταφέρουμε μετά βεβαιότητας ότι το τελικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α Πειραιά και Νήσων θα απαρτίζεται από συνολικά 8 υποψήφιες και υποψήφιους Βουλευτές.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι την επικύρωση από τον Άρειο Πάγο την προσεχή Κυριακή, θα ξανακοπεί μια γυναικεία υποψηφιότητα!

Και γράφουμε «ξανακοπεί», γιατί με τα πισωγυρίσματα και τος διαρροές της Πειραιώς, έχουν κοπεί 2-3 γυναίκες μέχρι στιγμής...

ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΠΑΖΑΡΙ»;

Είναι ευνόητο ότι εφόσον έχουμε ως δεδομένη την υποψηφιότητα 8 ατόμων στο ψηφοδέλτιο της Α Πειραιά και Νήσων, ένας ή μια μέχρι την Κυριακή όπως προαναφέρθηκε.

Το ερώτημα που προκύπτει - πέραν του ποιος ή ποια θα κοπεί - είναι γιατί συμβαίνει όλη αυτή η αναστάτωση με το ψηφοδέλτιο του Πειραιά.

Και ενώ είχαν ανακοινωθεί επίσημα οι 8 υποψήφιοι της ΝΔ, εν συνεχεία προστέθηκε - μετά από διάφορες περίεργες καταστάσεις - η αρχικά κομμένη Ζωή Ρούσσου!

Το Piraeus Press έχει συγκεκριμένες πληροφορίες και μαρτυρίες που εξηγούν όλη την κατάσταση που επικρατεί την τελευταία μέρα και εδράζονται σε ένα κλίμα απειλών, έως και εκβιασμών θα έλεγε κάποιος!

ΤΟ PIRAEUS PRESS ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ

Προκειμένου όμως να αποκατασταθεί το απωλεσθέν αίσθημα δικαίου στο λιμάνι, είμαστε υποχρεωμένοι τις επόμενες ώρες να αναδείξουμε τις σοβαρές διαστάσεις του ζητήματος, για το πώς δημιουργήθηκε, για το ποιος / ποια και γιατί το δημιούργησε και γιατί τελικά η Πειραιώς «υπέκυψε» σε απειλές (πολιτικές και μη).

Και όλα θα βγουν στο φως με ονοματεπώνυμο, ώστε να αποκατασταθεί η τάξη και η δικαιοσύνη!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ «ΠΟΥΛΑΩ ΤΡΕΛΑ, ΑΠΕΙΛΩ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΩ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ»

Και αυτό αποτελεί χρέος μας όχι μόνο απέναντι στη συνείδησή μας και την δημοσιογραφική δεοντολογία, αλλά πρωτίστως στους δεκάδες χιλιάδες Πειραιώτες αναγνώστες μας και ειδικώς τους φίλους της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, οι οποίοι πρέπει να γνωρίζουν όλη την αλήθεια και το παρασκήνιο, και ακολούθως να κρίνουν και να αποφασίσουν.

Τις επόμενες ώρες το Piraeus Press θα συμβάλλει με ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ στην αποκατάσταση της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ στον Πειραιά!

Διαβάστε επίσης:

Υποψήφιοι Βουλευτές ΝΔ Α Πειραιά & Νήσων – Απίστευτη ανατροπή… για γέλια!