ΝΔ Α ΠΕΙΡΑΙΑ – Μπάχαλο με το ψηφοδέλτιο – Παρέμβαση υψηλόβαθμου στελέχους για κόψιμο υποψηφίου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Χαμός στον Πειραιά λίγες μέρες πριν τις Εθνικές Εκλογές

- Απίστευτο μπάχαλο με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α Πειραιά & Νήσων 

- Πολύ υψηλόβαθμο στέλεχος παρενέβη για κόψιμο υποψήφιας 

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής επιχειρούνται στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α Πειραιά & Νήσων, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις στο μεγάλο λιμάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press, ένα από τα πλέον υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ έβαλε βέτο σε γυναικεία υποψηφιότητα και από χθες δρομολογούνται εξελίξεις.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι επανέρχονται στο προσκήνιο δυο γυναικείες υποψηφιότητες που είχαν ακουστεί και στο παρελθόν, μεταξύ των οποίων και αυτή της Ζωής Ρούσσου.

Μάλιστα η κ. Ρούσσου έσπευσε να ανακοινώσει εμμέσως μέσω κοινωνικών δικτύων την εκ νέου ένταξης της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α Πειραιά & Νήσων, προβαίνοντας στην παρακάτω ανάρτηση και κάνοντας λόγο για κατεστημένα, «πρόθυμους» κλπ... για τα οποία βέβαια θα πρέπει να μιλήσει και ανοιχτά γιατί αποτελούν βαριές καταγγελίες για τη λειτουργία ενός δημοκρατικού κόμματος όπως η ΝΔ.

«Ανατρέπουμε το «κατεστημένο»! Υπερβαίνουμε τις «αντιξοότητες»! Αποστομώνουμε τους «πρόθυμους»! "Ζωντανή" όσο ποτέ, δυνατή όσο ποτέ, αποφασισμένη όσο ποτέ, βρίσκομαι εκει όπου οι Πειραιώτες και οι νησιώτες μας ξέρουν πολύ καλά τα τελευταία χρόνια. Στις επάλξεις του αγώνα για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας! Για να εκλέξει για πρώτη φορά η παράταξη μας, γυναίκα βουλευτή στην Περιφέρεια Α’ Πειραιά και Νήσων. Για να συνεχίσουμε να μιλάμε για τη ΖΩΗ μας, πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά μέχρι τις 7 Ιουλίου και ακόμα περισσότερο μετά, από τα έδρανα πια του κοινοβουλίου, με τη νίκη πρώτα από όλα της Νέας Δημοκρατίας!
#εδώ_μιλάμε_για_τη_ζωή_μας ✌️
»

Αναμένονται πλέον οι επίσημες ανακοινώσεις της Πειραιώς καθώς έχουν μείνει μόλις 15 μέρες μέχρι τις Εθνικές Εκλογές και ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το ψηφοδέλτιο στην Α Πειραιά & Νήσων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΣΕ Α & Β ΠΕΙΡΑΙΑ