ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ: Ο 11χρονος Διονύσης φέρεται να σκότωσε κατά λάθος ένα παιδί

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια σοκαριστική αποκάλυψη για τον 11χρονο Διονύση που εξαφανίστηκε στις 30 Αυγούστου από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 11χρονος φέρεται να σκότωσε κατά λάθος ένα παιδί 1,5 έτους όταν πριν κάποιους μήνες ανέβηκε σε ένα αγροτικό και λύθηκε το φρένο.

Τότε τον επισκέφθηκε η Πρόνοια και διαπίστωσε ότι ο 11χρονος ζούσε σε άθλιες συνθήκες. Έτσι, με εισαγγελική εντολή ο Διονύσης μεταφέρθηκε σε σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού και στη συνέχεια στο "Αγία Σοφία".

Πάντως, η εξαφάνιση του μικρού Διονύση συνεχίζει να προβληματίζει τόσο τους υπεύθυνους του νοσοκομείου όσο και τις Αρχές.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε το "Χαμόγελο του Παιδιού" μετά την εξαφάνισή του:

«Στις 30/08/2015, εξαφανίστηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία», όπου νοσηλευόταν από τις 07/08/2015 για κοινωνικούς λόγους, ο Διονύσης Τ. 11 ετών. Ο Διονύσης έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ύψος 1,43 και βάρος 36 κιλά.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της εξαφάνισης του Διονύση Τ. κρίνεται επιτακτική η άμεση εύρεσή του.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».