Ο Βασίλης Λεβέντης κάνει την έκπληξη στον Πειραιά! (ποσοστά %)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σας το γράφουμε από τώρα και κρατήστε το...
 
Ο Πειραιάς λόγω της γεωγραφικής του ιδιομορφίας, αποτέλεσε και αποτελεί μια μικρογραφία της ελληνικής κοινωνίας.

Για αυτό και από τον Πειραιά μπορούμε να έχουμε την πρώτη εικόνα για τις επερχόμενες εκλογές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες (από τις πρώτες κρυφές δημοσκοπήσεις) αλλά και την εικόνα που εμείς έχουμε από τη ζώσα πραγματικότητα στις γειτονιές της Α' και Β' Πειραιά, ο Βασίλης Λεβέντης έχει αποκτήσει πλέον το δικό του ρεύμα στην κοινωνία.

 
Και το εντυπωσιακό είναι, ότι ο Βασίλης Λεβέντης και η Ένωση Κεντρώων έχει ιδιαίτερη ''πέραση'' στη νέα γενιά.

Αυτό έχει και την εξήγησή του, μιας και η επάνοδος του Βασίλη Λεβέντη και η αποκατάσταση της αλήθειας έγινε μέσω των διαφωτιστικών βίντεο που κυκλοφόρησαν στο youtube αλλά και σε πλήθος ειδησεογραφικών sites.

 
Οι Πειραιώτες, όπως θυμάμαι από παλιά, έτρεφαν μια συμπάθεια για το πρόσωπο του Βασίλη Λεβέντη, κάτι που βέβαια δε μεταφραζόταν σε ψήφο, καθώς το σύστημα είχε φροντίσει να τον ''αποκαθηλώσει'' στη συνείδηση του κόσμου.
 
Τώρα όμως, όπως όλα δείχνουν ήρθε η ώρα της δικαίωσης για τον Βασίλη Λεβέντη. Η ώρα μιας ιστορικής δικαίωσης.

Οι πρώτες πληροφορίες μας κάνουν λόγο για ποσοστά της Ένωσης Κεντρώων της τάξης του 4-5% στην Α' Πειραιά και του 5-6% στη Β' Πειραιά!

Ποσοστά, που αν τελικά επιβεβαιωθούν, θα δώσουν ισχυρή εντολή εισόδου της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή, με την οποία ο Βασίλης Λεβέντης θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επόμενη μέρα!

ΥΓ: Εγώ αυτό που θέλω να σχολιάσω μόνο προς το παρόν, είναι το γεγονός ότι αν μη τι άλλο ο Βασίλης Λεβέντης είναι συνεπής σε αυτά που λέει εδώ και 25 χρόνια!

Τον τελευταίο λόγο έχουν οι Έλληνες ψηφοφόροι!