ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ: Άμεση ανάγκη ανάπλασης του γηπέδου (φωτορεπορτάζ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πρόσφατα αναγνώστης της PiraeusPress.gr επικοινώνησε μαζί μας προκειμένου να μας ενημερώσει για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Δημοτικό Στάδιο στίβου «Θεμιστόκλειο»  στην περιοχή Ταμπούρια στον Πειραιά.

Tης Έλενας Βενιζέλου

Πιο συγκεκριμένα στο μήνυμα του μας αναφέρει:


«Είμαι από το Κερατσίνι(Χαραυγή συγκεκριμένα) και θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να πω δυο πράγματα όσον αφορά το Θεμιστόκλειο που βρίσκεται στα Ταμπούρια μιας και είναι το μόνο δωρεάν μέσο γυμναστικής για πάρα πολλούς συμπολίτες πλέον. Οι μπασκέτες δεν έχουν διχτάκι, ο στίβος ο μισός είναι κατεστραμμένος . Επίσης θα ήθελα να κάνετε ένα θέμα γι αυτό γιατί είναι κρίμα να πάει στράφι. Να μπουν παραπάνω κάδοι διότι κάποιοι συμπολίτες μας δεν έχουν μάθει ότι τα πλαστικά μπουκάλια πάνε στους κάδους και όχι στο πάτωμα. Επίσης εκεί που είναι τα όργανα γυμναστικής έχει καταστραφεί ο τάπητας. Γενικότερα είναι κρίμα όταν ένα τέτοιο μέρος εξυπηρετεί εκατοντάδες κόσμο την ημέρα κάποιοι από εμάς να μην το σεβόμαστε. Φαντάζομαι θα έχει ξαναθιχτεί αυτό το θέμα απλά βλέπω ότι γίνονται κινήσεις στον Πειραιά, θα ήταν κι αυτό μια πολύ ωραία κίνηση να γίνει κάποια βελτίωση. Με εκτίμηση Μιχάλης Αντώναρος»


Εμείς, αμέσως, αποφασίσαμε  να επισκεφτούμε το χώρο και  να δούμε όλα αυτά που μας  περιέγραψε ο αναγνώστης.

Πράγματι, η κατάσταση  του σταδίου ήταν απογοητευτική.  Απορρίμματα  στους τάπητες, χαλασμένα- ξηλωμένα κομμάτια στο γήπεδο μπάσκετ, μπασκέτες χωρίς δίχτυα και άλλα.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες  που εξασφαλίσαμε θα δείτε την  κατάσταση στην οποία βρίσκεται το στάδιο σήμερα!

Το ζήτημα απ ότι φαίνεται θα πρέπει άμεσα να παραπεμφθεί  στο Δήμο Πειραιά έτσι ώστε να δοθούν άμεσα λύσεις. 

Προφανώς απαιτείται ανάπλαση του χώρου και επίβλεψη-φύλαξη εκ των υστέρων ώστε να αποφευχθούν και πάλι οι καταστροφές! 


Και εμείς οι Δημότες βέβαια θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να μην εφησυχάζουμε περιμένοντας τα πάντα από τις δημόσιες υπηρεσίες...