Ανάπλαση οικοπέδου στη Χατζηκυριακού: ΔΕΙΤΕ Το πριν και το μετά (Αποκλειστικό Φωτορεπορτάζ)


Ο Πειραιάς αλλάζει και αυτό φαίνεται με έργα πια και όχι στα χαρτιά!

Μια ακόμη απόδειξη, η πλήρης αναμόρφωση του οικοπέδου ιδιοκτησίας ΟΣΚ επί της οδού Χατζηκυριακού!

Το οικόπεδο του ΟΣΚ που βρίσκεται επί των οδών Μ. Χατζηκυριακού και Κανάρη, για πενήντα χρόνια παρέμενε ένας σκουπιδότοπος, σκαμμένος σε βάθος σχεδόν πέντε μέτρων. Όντας εγκαταλελειμμένος αποτελούσε εστία μόλυνσης για την περιοχή και τους κατοίκους της.

 Όπως θα δείτε και  στο φωτογραφικό υλικό που  ακολουθεί, το πριν και το  μετά του οικοπέδου δεν έχουν  καμία απολύτως σχέση μεταξύ  τους. Με παρέμβαση του Δήμου  και του Δημάρχου Πειραιά, κ  . Βασίλη Μιχαλολιάκου , ο ξεχασμένος αυτός χώρος μετατράπηκε σε άλλο ένα μέρος αναψυχής, με πράσινο, παιδική χαρά και καθαρά καθίσματα.

 Αξίζει να σημειώσουμε  πως δυο μέλη της Δημοτικής  Αρχής έκαναν πράγματι εξαιρετική  δουλειά για να έχουμε σήμερα αυτό το αποτέλεσμα, ο  λόγος για τον Αντιδήμαρχο  Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ.  Γρηγόρη Καψοκόλη και τον Αντιδήμαρχο Έργων και Υποδομών κ. Παναγιώτη Ρέππα. Η συνεργασία των δυο αλλά και των συνεργατών τους-εργαζομένων του Δήμου Πειραιά, φαίνεται πως καρποφόρησε για το καλό όλων των Πειραιωτών, που τώρα πια θα απολαμβάνουν μια εικόνα γεμάτη πράσινο και όχι ακόμα έναν σκουπιδότοπο!

ΔΕΙΤΕ το σχετικό φωτορεπορτάζ:

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ: Το πριν και το μετά του οικοπέδου ΙΚΑ στο κέντρο του Πειραιά

Πάρκο Δηλαβέρη… Το πριν και το μετά! (φωτορεπορτάζ)

Σε χώρο αναψυχής διαμορφώνεται το οικόπεδο του ΟΣΚ στην Χατζηκυριακού!

Τα μεγάλα έργα που θα αλλάξουν τον Πειραιά!

Εγκαινιάστηκε ο Πρότυπος Βρεφονηπιακός Σταθμός του Νέου Φαλήρου (Φωτορεπορτάζ)

Ο Πειραιάς αλλάζει… και οι Πειραιώτες το αντιλαμβάνονται!