ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΕΩΤΣΑΚΟΣ: «Η Υγεία στο Πέραμα έχει πιάσει πάτο»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Ιατρός Νικόλαος Λεωτσάκος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Περάματος με τον Γιάννη Λαγουδάκο
 
- Προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες εθελοντικά στα ΚΑΠΗ Περάματος
- Δείτε τι λέει για την κατάσταση της Δημόσιας Υγείας στο Πέραμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ:

Ειναι πραγματικα αδιανοητο σε ενα δημο οπως το Περαμα , που οι δημοτες του εχουν τοσο σημαντικα οικονομικα προβληματα , να μην εχει γινει καμια προσπαθεια την τελευταια δεκαετια  ωστε να ανεβει το επιπεδο υπηρεσιων σε εναν τομεα τοσο σημαντικο οπως της υγειας.
Ακομα και οι τοπικες μοναδες υγειας ( ΤΟΜΥ ) που εχουν λειτουργησει τον τελευταιο 1,5 χρονο και που θα επρεπε ο Δημος Περαματος να ειναι απο τους πρωτους δημους που να εχουν  μια τετοια μοναδα, αυτο δεν κατεστει δυνατο .
Γι΄αυτο την τελευταια πενταετια επισκεπτομαι τα ΚΑΠΗ του δημου προσφεροντας ιατρικες υπηρεσιες ως οικογενειακος ιατρος. Εχω επισης προτεινει τη δημιουργια δημοτικων ιατρειων και κοινωνικου φαρμακειου προσφεροντας τη βοηθεια μου, χωρις αυτο να εχει γινει εως τωρα εφικτο .
Αυτος ειναι ο λογος που αποδεχτηκα την τιμητικη προταση που μου εκανε ο υποψηφιος Δημαρχος Γιαννης Λαγουδακος να ειμαι υποψηφιος Δημοτικος συμβουλος με το συνδυασμο του.
Εχω την πεποιθηση οτι εφοσον μας στηριξουν οι δημοτες, θα γινουν οι απαραιτητες ενεργειες, ωστε να αναβαθμιστουν οι υπηρεσιες υγειας του Δημου, με απωτερο σκοπο την ανακουφιση των δημοτων σε εναν κρισιμο τομεα, οπως αυτος της υγειας.
Σε αυτη την οικονομικη κατασταση δε μας επιτρεπεται να ειμαστε απλοι παρατηρητες ! Αυτος ειναι και ο βασικοτερος λογος που συμμετεχω σε αυτες τις εκλογες.  Πρεπει οσοι μπορουμε, να βοηθαμε τους συμπολιτες μας με οσες δυναμεις εχουμε μικρες ή μεγαλες .