ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης για την απόφαση του ΚΑΣ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θέση για την απόφαση του ΚΑΣ που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στον Πειραιά έλαβε ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Α Πειραιώς & Νήσων Χριστόφορος Μπουτσικάκης.

Δείτε παρακάτω τι αναφέρει ο κ. Μπουτσικάκης:

Η σπουδή του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) να κηρύξει αρχαιολογικό χώρο ένα μεγάλο τμήμα του Πειραιά υπονομεύει την αναπτυξιακή δυναμική της πόλης μας, θέτει αδικαιολόγητα εμπόδια σε συμφωνημένα επενδυτικά έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ και αποτρέπει τη δημιουργία εκατοντάδων θέσεων εργασίας.

Είχαμε ζητήσει έγκαιρα από το αρμόδιο υπουργείο Πολιτισμού να ακούσει τις εύλογες ανησυχίες των Πειραιωτών, καθώς και όλων των αρμόδιων φορέων, και να αποτρέψει μια βεβιασμένη, παράλογη και άκρως επικίνδυνη απόφαση. Όμως, κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να μας αγνοήσει και πάλι.

Η στάση τους επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά ότι έχουν αλλεργία στις επενδύσεις. Τις εμμονές και την ανικανότητά τους, όμως, δεν μπορούν να τις πληρώνουν άλλο οι Έλληνες. Πολύ σύντομα οι Πειραιώτες θα απαντήσουν, με τον πιο ηχηρό τρόπο, σε όσους επιδιώκουν να τους παρασύρουν στο τέλμα τους.