Με την υπομονή του Τσίπρα παίζει ο Καμμένος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σήφη Κομνηνού

Σε αφόρητο βρόγχο για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα φαίνεται να εξελίσσεται ο...
πολιτικός συνεταίρος του, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. Συνεργάτης του πρωθυπουργού έλεγε στο “24wro” ότι τα παράπονα για τη συμπεριφορά και τη στάση του κ. Καμμένου αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτύρονται για τη δημοσιότητα που παίρνουν οι μεγαλοπρεπείς προτιμήσεις του κ. Καμμένου να πετά με ελικόπτερα του Στρατού που έχει μονίμως στη διάθεσή του, η ευκολία να χρησιμοποιεί μεταγωγικά αεροσκάφη και για την μικρότερη αποστολή ή για την κρουαζιέρα που έκανε στην Ύδρα δήθεν για να ξεναγήσει τον υπουργό Άμυνας της Αιγύπτου Σεντκί Σαγιέντ με τη θαλαμηγό που δώρισε εφοπλιστική οικογένεια για την εκπαίδευση των ναυτοδόκιμων. 

Αποδέκτες των παραπόνων γίνονται ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Θοδωρής Μιχόπουλος και ο διευθυντής του Νίκος Παππάς, οι οποίοι ωστόσο έχουν «σηκώσει τα χέρια ψηλά».

Όπως μας έλεγαν οι ίδιες πηγές, η βουλευτής Ραχήλ Μακρή έχει μεταφέρει πληροφορίες και σχόλια που έγιναν από την πρόσφατη περιοδεία του Καμμένου στη Φλώρινα, όπως και πολλά ενδιαφέροντα που φέρεται να είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σε off the recordσυζητήσεις κρίνοντας ακόμα και συνεργάτες του στο υπουργείο, όπως είναι ο αναπληρωτής υπουργός Κώστας Ήσυχος. 

Το θέμα είναι σοβαρό διότι από άλλη πηγή (του ρεύματος Λαφαζάνη), το Μαξίμου γνωρίζει ότι οι σχέσεις Καμμένου – Ήσυχου δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο ενώ η επικοινωνία τους βρίσκεται σε χειμερία νάρκη, όσο κι αν προσπαθούν να δείξουν προς τα έξω πως δεν τρέχει τίποτα.

Και δεν είναι μόνο αυτό. 

Ο κ. Καμμένος φέρεται να έχει μετατρέψει το υπουργικό γραφείο του σε κομματικό παραμάγαζο απ’ όπου περνάει κάθε πικραμμένος τωρινός ή μελλοντικός ψηφοφόρος ζητώντας από μεταθέσεις φαντάρων μέχρι δρόμους για ξωκκλήσια στην άκρη του πουθενά από τη ΜΟΜΑ. 

Ο κομματάρχης υπουργός λέει σε όλους «ναι» ενώ για ό,τι δεν γίνεται τα ρίχνει στους στρατιωτικούς και στον υφυπουργό που τους ελέγχει!

Ο Τσίπρας είναι πλήρως ενήμερος και δεν κρύβει την ενόχλησή του για τις μέχρι παρεξηγήσεως αβρότητες που έχει αναπτύξει ο κ. Καμμένος με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, για χάρη της οποίας φέρεται να παρατήρησε τον πρώην διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Σάκη Μπέλτσο, για σχόλιο που έγραψε σχετικά με το gay pride. 

Το θέμα είναι πότε θα τελειώσει η υπομονή του Αλέξη Τσίπρα... που είναι ήδη στα όριά της!

24: Πάντως όπως όλα δείχνουν δε θα προλάβει να εξαντληθεί η υπομονή του, καθώς οι εξελίξεις φαίνεται να τρέχουν με μεγαλύτερη ταχύτητα...

Πηγή: 24wro.eu