Μάνα εγκατέλειψε το 3 μηνών μωρό της στο δρόμο την ώρα που οι θερμοκρασίες της περιοχής ήταν -20C

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η αστυνομία στη βόρεια Κίνα ψάχνει για μια γυναίκα που εγκατέλειψε το κοριτσάκι της στο δρόμο κοντά σε ένα εμπορικό κέντρο.

Ένα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει τη γυναίκα να περιμένει στην είσοδο ενός εμπορικού πριν αφήσει το μωρό στο έδαφος και τραπεί σε φυγή.

Το κορίτσι, που είναι περίπου τριών μηνών, ανακαλύφθηκε από έναν φύλακα ασφαλείας, όταν οι θερμοκρασίες στην περιοχή έφτασαν στους -20 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο Wang Chun, ο διευθυντής της ομάδας ασφάλειας του εμπορικού κέντρου, δήλωσε ότι ένας από τους υπαλλήλους του βρήκε μία κουβέρτα στην είσοδο του κτιρίου και έπαθε σοκ όταν είδε πως μέσα σ’ αυτήν υπήρχε τυλιγμένο ένα μωρό.

“Το μωρό ήταν τόσο ήσυχο και δεν έκλαιγε,” είπε ο Wang.

“Ήταν στο στο δρόμο με μια κουβέρτα και μια πάνα.”

Ο φύλακας πήγε αμέσως το μωρό μέσα στο εμπορικό και ειδοποίησε την αστυνομία.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται για ίκτερο. Η αστυνομία αυτή τη στιγμή αναζητεί τους γονείς του κοριτσιού.

Είναι αδιανόητο το πώς μπορεί μία “μάνα” να παρατάει το σπλάχνο της σε έναν παγωμένο δρόμο. Τόσες γυναίκες λαχταρούν ένα παιδάκι και δεν μπορούν να αποκτήσουν κι αυτή που της το χάρισε ο Θεός το παρατάει σαν να είναι σκουπίδι…

διαφορετικό