ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ο Γιάννης Μώραλης σε αγώνες επίδειξης στα Βοτσαλάκια (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αγώνες επίδειξης Beach Volley και Ποδοβόλεϊ με τη συμμετοχή μεγάλων αθλητών, πραγματοποιήθηκαν στην παραλία Βοτσαλάκια, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Ντανιέλ Μπατίστα ήταν ορισμένοι μόνο από τους διακεκριμένους αθλητές, που έλαβαν μέρος στην επίδειξη ποδοβόλεϊ, προσελκύοντας τα βλέμματα του κόσμου που παρακολούθησε τους αγώνες επίδειξης.

Στην παραλία Βοτσαλάκια βρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, όπου και παρακολούθησε τους αγώνες επίδειξης στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο.

Ο κ. Αντώνης Νικοπολίδης δήλωσε: «Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας, φτιάξαμε ένα ωραίο γήπεδο, παίξαμε ποδοβόλεϊ, ήρθαν μεγάλοι αθλητές όπως ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Ντανιέλ Μπατίστα και συμμετέχουμε όλοι μαζί σε αγώνα επίδειξης. Το διασκεδάζουμε, περνάμε πολύ ωραία. Το ποδοβόλεϊ δεν είναι ευρέως γνωστό στην Ελλάδα, ωστόσο έχει χιλιάδες φίλους στο εξωτερικό. Παίζεται κυρίως από Βραζιλιάνους και εμείς προσπαθούμε να πάρουμε λίγη από τη δόξα τους! Προσπαθούμε και όταν προσπαθείς, μπορείς να διορθώσεις και να καταφέρεις τα πάντα».

1 BOTS P EP


Ο κ. Μώραλης, παραβρέθηκε στους Αγώνες Επίδειξης Πόλο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά, όπου πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή των Ακαδημιών Κοριτσιών και Αγοριών του Ολυμπιακού και του Εθνικού Πειραιά. Επίσης έλαβαν μέρος οι ομάδες Πόλο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και Επίλεκτοι του Πειραιά.

Στους αγώνες προσέφερε ένα εκπληκτικό θέαμα για το κοινό η Εθνική Ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης με μια εντυπωσιακή επίδειξη.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά πραγματοποιήθηκε απονομή Βραβείων σε Ομάδες και Αθλητές για την προσφορά και τις επιτυχίες τους στον χώρο του Αθλητισμού.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, τόνισε: «Ο Πειραιάς γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας. Γιορτάζουμε τη θάλασσά μας, το λιμάνι μας, τη ναυτοσύνη μας. Ο Δήμος Πειραιά στο πλαίσιο αυτού του εορτασμού διοργάνωσε παράλληλες εκδηλώσεις με διαφορετική θεματολογία και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στο τουρνουά πόλο, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο στα Βοτσαλάκια. Στόχος μας είναι να αυξηθούν τα αθλητικά γεγονότα σε κάθε γωνιά της πόλης. Σας ευχαριστώ».

3 DHM ME

Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ κ. Σταύρος Ελληνιάδης, δήλωσε: «Πειραιάς, Θάλασσα, Πισίνα και ναυταθλητισμός είναι έννοιες συνυφασμένες. Χαίρομαι για όλα αυτά που γίνονται σήμερα, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά. Εδώ είναι το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του πόλο που έχει προσφέρει τεράστιες επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς οι δύο ομάδες της πόλης μας, ο Ολυμπιακός και ο Εθνικός έχουν προσφέρει μεγάλες διακρίσεις και τίτλους στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Πρόθεσή μας είναι αυτό το τουρνουά να γίνει και του χρόνου».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής κολύμβησης και Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.) κ. Νίκος Γέμελος, επισήμανε: «Μετά την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου ουσιαστικά αγωνίστηκαν και τιμήθηκαν οι κολυμβητές μας, ο Πειραιάς συνέχισε τους αγώνες επίδειξης και τις βραβεύσεις στην πισίνα στα Βοτσαλάκια. Η συμμετοχή των αθλητών δείχνει ότι το 90% των ναυταθλητικών αθλημάτων ανήκει στον Πειραιά. Οι βραβεύσεις που έγιναν ήταν για μεγάλες διακρίσεις των συλλόγων μας. Είναι πολύ όμορφες στιγμές για την πόλη και για εμάς καθώς μας δόθηκε η ευκαιρία να μοιραστούμε τη χαρά του κόσμου και των αθλητών μας».

2 DHM ME

Στη συνέχεια ο κ. Μώραλης παραβρέθηκε στην Ιχθυόσκαλα Πειραιά. Γευστικές δοκιμές, ξεναγήσεις στις ανεμότρατες της ιχθυόσκαλας, live cooking, αλλά και γνωριμία με τα ναυτικά και αλιευτικά επαγγέλματα συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή.