ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Playmobil και 4moms μοίρασαν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Περισσότερα από 4.000 παιδιά επισκέφθηκαν τον μεγάλο παιδότοπο της Playmobil, που φιλοξενήθηκε στη Λέσχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας και ολοκλήρωσε χθες τη λειτουργία του.

Ο παιδότοπος με το χωριό της Playmobil αλλά και οι παράλληλες δράσεις, είχαν τεράστια απήχηση καθώς κάθε Κυριακή για όλο τον Μάιο ήταν το σημείο αναφοράς για τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων, με δωρεάν είσοδο για όλες τις δραστηριότητες.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας», πραγματοποιήθηκε σήμερα show με τηλεκατευθυνόμενα σκάφη. Νωρίτερα η γνωστή γυμνάστρια Νίκη Πετρουλάκη παρέδωσε μαθήματα γιόγκα στις μαμάδες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, βρέθηκε με την οικογένειά του στον παιδότοπο της Playmobil. Σε δήλωσή του τόνισε:
«Βρισκόμαστε στη Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας, με χαρά και λίγο θλίψη καθώς είναι η τελευταία ημέρα που λειτουργεί ο παιδότοπος, αλλά και οι παράλληλες εκδηλώσεις που διοργάνωσαν οι 4 moms. Ήταν ένας μήνας θετικός, δημιουργικός, για τα παιδιά, για τους δημότες μας. Στον ένα μήνα λειτουργίας, επισκέφθηκαν τον παιδότοπο της Playmobil, πάνω από 4.000 παιδιά. Έγιναν πάρα πολλές δράσεις, για την Πρωτομαγιά, για τη μητέρα, για την ομορφιά. Σήμερα είχαμε τη Νίκη Πετρουλάκη με γιόγκα, έχουμε επίσης show με τηλεκατευθυνόμενα σκάφη εδώ στο λιμανάκι. Ήταν ένας πλήρης και διασκεδαστικός μήνας στο χώρο αυτό και συνδυάστηκε με τον εορτασμό για την Ευρωπαική Ημέρα Θάλασσας. Είναι μέρες ευχάριστες για τον Πειραιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Playmobil για την ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμου να έρθει για ένα μήνα εδώ, όλα ήταν δωρεάν για τους δημότες μας. Να ευχαριστήσω τις 4moms, τη Βάσω Νικοπολίδη, τη Βιβή Μπασινά, την Αμαλία Κυπαρρίση, τη σύζυγό μου Βάλια που βοήθησε στις παράλληλες εκδηλώσεις. Εύχομαι να επαναληφθεί αυτή η όμορφη ενέργεια και να γίνεται πιο συχνά στον Πειραιά».

Η εκπρόσωπος του site 4moms.gr κα Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη, επισήμανε: «Περάσαμε πολύ όμορφα καθ΄ όλη τη διάρκεια του μήνα με χιλιάδες παιδιών να προσέρχονται στον παιδότοπο share & smile, που στήσαμε από κοινού το site για τη σύγχρονη μητέρα 4moms.gr και η Playmobil. Κάθε Κυριακή είχαμε διαφορετικές παράλληλες δράσεις οι οποίες είχαν μεγάλη απήχηση σε μικρούς και μεγάλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Πειραιά για τη συνεργασία και για το γεγονός ότι μας έδωσε τη δυνατότητα να χαρίσουμε χαμόγελα σε πολλές χιλιάδες παιδιών».

Η Διευθύντρια Marketing της Playmobil κα Ειρήνη Ευφραιμίδη, δήλωσε: «Ήταν μεγάλη μας χαρά που βρεθήκαμε για πρώτη φορά στον Πειραιά και προσφέραμε χαμόγελα και παιχνίδι σε τόσα πολλά παιδιά. Το σίγουρο είναι ότι θέλουμε να έρθουμε και του χρόνου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό που μας φιλοξένησε στη Μαρίνα Ζέας, γιατί χωρίς τη στήριξή του δεν θα γινόταν τίποτα. Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση είναι το πόσο πολύ μας υποστήριξε ο Δήμος Πειραιά. Συγχαρητήρια σε όλους»!

Διαβάστε επίσης:

br