JYSK: Ο Δανός Πρέσβης εγκαινίασε το νέο κατάστημα στον Πειραιά (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της JYSK στον Πειραιά. Οι κάτοικοι του Πειραιά από νωρίς το πρωί έως και το κλείσιμο του καταστήματος στις 9 το βράδυ δεν άφησαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το νέο κατάστημα και να επωφεληθούν από τις μεγάλες προσφορές εγκαινίων σε έπιπλα, είδη διακόσμησης σπιτιού, λευκά είδη, στρώματα και άλλα είδη ύπνου.

Ο Δανός Πρέσβης, κος KlavsHolm ήταν αυτός που έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων. Στη σύντομη ομιλία του ανέφερε πως είναι χαρούμενος που βρίσκει ένα κομμάτι της πατρίδας του στην Ελλάδα και ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλές πωλήσεις στο νέο κατάστημα. Τόνισε επίσης ότι η JYSK Πειραιά αποτελεί το εικοστό τρίτο κατάστημα JYSK στην Ελλάδα ενώ πολλά ακόμα καταστήματα ετοιμάζονται να ανοίξουν αποδεικνύοντας ότι η JYSK, μια Δανέζικη εταιρεία, εμπιστεύεται και επενδύει στην Ελλάδα.Στη σύντομη περιήγησή του στο κατάστημα ο Δανός Πρέσβης έδειξε εντυπωσιασμένος από το νέο concept των καταστημάτων JYSK που αναβαθμίζει αισθητά την αγοραστική εμπειρία του πελάτη.

Το κατάστημα του Πειραιά στήθηκε σύμφωνα με το concept 3.0, μοντέλο το οποίο έχει επιλεγεί ως πρότυπο για όλα τα νέα καταστήματα JYSK προσφέροντας στους πελάτες μεγαλύτερη έμπνευση για τη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων, δίνει έμφαση στον καλύτερο φωτισμό, τις λεπτότερες υφές και την ευκολότερη επισκόπηση των καταστημάτων.

Το φυλλάδιο εγκαινίων που ετοιμάστηκε αποκλειστικά για τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Πειραιά έχει διάρκεια μιας εβδομάδας (έως την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου) επομένως υπάρχει ακόμα χρόνος για όσους δεν πρόλαβαν να επισκεφτούν το νέο κατάστημα. Και βέβαια ένα νέο φυλλάδιο προσφορών JYSK βγαίνει κάθε εβδομάδα κάνοντας το Σκανδιναβικό design προσιτό σε όλους, πλέον και στον Πειραιά και σύντομα σε όλη την Ελλάδα