ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: 3η Ημέρα έξω από τα SPRIDER οι εργαζόμενοι στο κατάστημα του Πειραιά!!!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σήμερα το πρωί βρεθήκαμε έξω από το κατάστημα SPIDER στον Πειραιά  και είδαμε όλους τους εργαζόμενους , γύρω στα 20 άτομα ,όπως θα δείτε και στην αποκλειστική φωτογραφία, να κάθονται στα σκαλιά της εισόδου του καταστήματος.

Το κατάστημα; ΚΛΕΙΣΤΟ ,με μια ανακοίνωση κολλημένη στην πόρτα που δήλωνε την αναστολή λειτουργίας του  και ευχαριστούσε όλους τους εργαζόμενους.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, εμείς αφού φτάσαμε στον χώρο του καταστήματος και διαβάσαμε την ανακοίνωση συνομιλήσαμε με τους εργαζόμενους οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με την άδικη αυτή απόφαση , κάτι που είναι και απόλυτα λογικό. Οι ίδιοι μας είπαν ότι την Δευτέρα γύρω στις 17:50μμ σεκιούριτι  τους έβγαλε έξω από το κατάστημα αναφέροντας απλά την απόφαση πως το κατάστημα αναστέλλει την λειτουργία του.

Φυσικά κάτι τέτοιο είναι παράνομο όπως μας υπογράμμισαν.

Για την ιστορία, πριν από περίπου ένα χρόνο η επιχείρηση είχε κάνει αίτημα για να υπαχθεί στο άρθρο 99 κηρύσσοντας πτώχευση, ένα αίτημα που τελικώς δεν έγινε αποδεκτό. Ένα χρόνο μετά έχει κάνει ξανά αίτημα το οποίο και εκκρεμεί.

Σημειώνουμε ότι οι εργαζόμενοι είναι ήδη ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ απλήρωτοι ενώ φαίνεται πως η κατάσταση ξέφυγε με το συμβάν της Δευτέρας. Ωστόσο συνεχίζουν  και θα συνεχίσουν την διαμαρτυρία τους ενώ έχουν ήδη ακολουθήσει την νομική οδό.

Παρόμοια είναι η κατάσταση όμως και στα υπόλοιπα καταστήματα μιας και πρόκειται για έναν μεγάλο όμιλο με πολλά καταστήματα ένδυσης σε όλη την Ελλάδα.

Φανταστείτε λοιπόν πόσοι άνθρωποι και οικογένειες μένουν στον δρόμο με ένα απλό και ιδιαίτερα ειρωνικό «ευχαριστούμε, κλείνουμε»!!!