Αυτός είναι ο ισοβίτης δολοφόνος γυναικών που ήθελε να εκδικηθεί την Αγγελική Νικολούλη (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεκαέξι χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση στις φυλακές Διαβατών, η Αγγελική Νικολούλη και ο μέχρι χθες δραπέτης Σπύρος Καββαδίας, ήρθαν ξανά πρόσωπο με πρόσωπο.

Η δίωρη κουβέντα τους στο κτίριο της Γ.Α.Δ.Α., σόκαρε... Ο επικίνδυνος όπως χαρακτηρίζεται ισοβίτης, λίγο πριν πάρει το δρόμο για τις φυλακές Χανίων απ' όπου απέδρασε, έδωσε το δικό του προσωπικό ρεσιτάλ στο "Τούνελ".

Φίλησε ιπποτικά το χέρι της δημοσιογράφου που συνέβαλε με την έρευνα της στην αποκάλυψη των εγκλημάτων του αλλά και στην πρόσφατη σύλληψη του. Με τον τρόπο αυτό, θέλησε να της δείξει πως δεν σχεδίαζε κάποια επίθεση σε βάρος της και ότι δεν της κρατάει κακία για την καταδίκη του. «Όταν σε βλέπω από κοντά είσαι γλυκιά, αλλά όταν θα φύγεις θα σε μισήσω και πάλι...» είναι μία από τις χαρακτηριστικές ατάκες του Καββαδία προς την Αγγελική Νικολούλη.

Ο 58χρονος ισοβίτης που συνελήφθη από άνδρες του τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, απάντησε με το δικό του τρόπο σε όλες τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου. Μίλησε για τις δύο γυναίκες-θύματα του, την 26χρονη Νικόλ Κίρχνερ στην Ελβετία και την 27χρονη Τάνια Χαριτοπούλου ,στη Θεσσαλονίκη, μητέρα της κόρης του Βάσως.

Απάντησε με υπεκφυγές στα καυτά ερωτήματα της κόρης του που σε τρυφερή ηλικία έγινε μάρτυρας της δολοφονίας της μητέρας της. Στην ερώτηση που βρισκόταν το οκτάμηνο της «ελευθερίας του», η εικόνα που έδωσε προκαλεί ερωτηματικά για το σύστημα χορήγησης αδειών. Κάνει όνειρα για το μέλλον και «αγαπάει τις γυναίκες κάτι που όλα αυτά τα χρόνια το ‘χει αποδείξει» όπως είπε...

Στο στούντιο του «Τούνελ» βρέθηκε ο πρώην φίλος του Κιμ Τσίαμης. Είναι ο άνθρωπος που τον φιλοξένησε και δέχτηκε τη πισώπλατη δολοφονική του επίθεση. Μετά τη σύλληψη του Καββαδία τόλμησε και εμφανίστηκε χωρίς φόβο και μίλησε για όλα όσα έζησε.