ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Δεν κατεβαίνει ο Μιχαλολιάκος – Νέα υποψηφιότητα έκπληξη !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

- Ραγδαίες πολιτικές εξελίξει στο Μεγάλο Λιμάνι

- Δεν κατεβαίνει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος

- Δημιουργείται όμιλος νέων Πειραιωτών που θα παίξει ρόλο στην επόμενη μέρα

- «Σκάει» νέα υποψηφιότητα Δημάρχου Πειραιά... από τα κεντροδεξιά !

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών διαμορφώνουν ένα εκρηκτικό κλίμα στον Πειραιά, καθώς φαίνεται πως όλα είναι πιο ρευστά από ποτέ, λίγους μήνες πριν τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2019.

Σε αυτό βέβαια, καθοριστικό ρόλο έχει παίξει το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής, που θα επιτρέψει σε μικρομεσαίους «πολιτικούς παίχτες» να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο !

Εάν λοιπόν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών που θέλουν τον Βασίλη Μιχαλολιάκο να αποσύρεται από την «κούρσα» της Δημαρχίας, τότε προκύπτει ένα μεγάλο κενό στον χώρο της παραδοσιακής κεντροδεξιάς... το οποίο όπως αποκαλύπτει σήμερα το Piraeus Press, δε θα μείνει για πολύ κενό!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 1:

Τις επόμενες ημέρες ανακοινώνεται η ίδρυση ομίλου νέων Πειραιωτών, με κυρία δραστηριότητα, την ενασχόληση με την καθημερινότητα και την ανάπτυξη του Πειραιά.

Μάλιστα, μαθαίνουμε ότι μερικά από τα ιδρυτικά της μέλη αποτελούν την αφρόκρεμα της επιχειρηματικότητας του Πειραιά... και όχι μόνο!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 2:

Το κενό που διαφαίνεται να αφήνει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα καλυφθεί άμεσα!

3 είναι τα βασικά ονόματα που παίζουν, στο τέλος όμως πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα τα βρουν μεταξύ τους για στήριξη ενός εκ των τριών!

Μείνετε συντονισμένοι στο Piraeus Press, για να παρακολουθήσετε βήμα προς βήμα τις Εκλογές στον Πειραιά!