Σοκ έπαθαν οι βουλευτές από την αναφορά του Σαμαρά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκ έπαθαν οι βουλευτές της ΝΔ από την αναφορά του Αντώνη Σαμαρά, με την οποία αρνήθηκε ότι η ΝΔ έχασε τις εκλογές από την μεσαία τάξη, από τον κεντρώο χώρο, αναφέροντας ξανά ότι οι απώλειες ήταν....μικρές!

Η αναφορά του πρώην πρωθυπουργού, ήταν γεμάτη αλαζονεία και χωρίς -ξανά- ίχνος αυτοκριτικής, αφού, ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι η ΝΔ ήταν ένα... πολυσυλλεκτικό κόμμα στις τελευταίες εκλογές.

Διαβάστε ακριβώς την αναφορά:

"Κάποιοι αναρωτούνται, αν χάσαμε «από το κέντρο» ή «από τα δεξιά» ή κι εγώ δεν ξέρω από πού. Μην κάνετε λάθος: αντιμνημονιακά ψήφισε το μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος. Άλλωστε, όπως δείχνουν όλες οι προεκλογικές σφυγμομετρήσεις, εμείς χάναμε ψήφους προς το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν είχε κάνει καμία κεντρώα στροφή! Και κερδίζαμε ψήφους τόσο από την κεντροαριστερά, όσο και από τα δεξιά μας. Γι’ αυτό και τελικά οι απώλειές ήταν τόσο περιορισμένες"

Η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών έπαθε σοκ, καθώς αν μη τι άλλο, ο επικεφαλής του κόμματος, έδειξε να μην έχει καταλάβει ακόμα το αποτέλεσμα των εκλογών και να αδυνατεί να το "διαβάσει"