Τραγωδία στην Εγνατία: Νεκρή η νύφη και οι δύο μάρτυρες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα, λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης, σε δύο νεαρά ζευγάρια από την Κοζάνη, ένα εκ των οποίων, λίγες ώρες νωρίτερα, είχε ενωθεί με τα δεσμά του πολιτικού γάμου.

Καθώς επέστρεφαν από τη Θεσσαλονίκη, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γαμπρός «καρφώθηκε» κάτω από προπορευόμενη νταλίκα, με συνέπεια τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους κι ένας ακόμη να τραυματιστεί σοβαρά.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, στο πρώτο τούνελ μετά τα διόδια για τη Βέροια. Νεκροί είναι η νύφη και οι δύο μάρτυρες του γάμου, ενώ διεσώθη ο γαμπρός, ο οποίος, ωστόσο, φέρει σοβαρά τραύματα.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η Τροχαία, καθώς και δυο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό που βρισκόταν παγιδευμένος μέσα στο μοιραίο όχημα. Τελικά, ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου νοσηλεύεται.

Κλειστό παρέμεινε, για μία ώρα περίπου, το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές εκατοντάδων μέτρων. Ωστόσο, λίγο μετά τις 18:00, ο δρόμος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.