

Το απόλυτο χάος επικράτησε για ακόμα ένα Σάββατο στους δρόμους του Κορυδαλλού και συγκεκριμένα στην οδό Αθηνάς.
Το σκηνικό γνωστό για τους κατοίκους της πόλης
Κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιούργησαν για ακόμα ένα Σάββατο τα διπλοπαρκαριμένα αυτοκίνητα στην οδό Αθηνάς, τις ώρες της λαϊκής.
Κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης προσπαθούσαν να διασχίσουν τη λεωφόρο Αθηνάς, όμως αυτό έμοιαζε σχεδόν ακατόρθωτο αφού στον διπλής κατεύθυνσης δρόμο, πλέον είχε μείνει μόνο μια λωρίδα ελεύθερη και για τα δύο ρεύματα.
Η αγανάκτηση και η επικινδυνότητα για οδηγούς και πεζούς ήταν μεγάλη μέχρι που την κατάσταση διευθέτησε η αστυνομία αλλά και η τροχαία Κορυδαλλού που για ακόμα μια εβδομάδα μοίρασε κλήσεις.
Να σημειώσουμε πώς σύμφωνα με τους κατοίκους το "φαινόμενο" των διπλοπαρκαριμένων είναι σχεδόν καθημερινό ειδικά τις ώρες που είναι ανοιχτά τα καταστήματα.
Διαβάστε επίσης:
