ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Αυτός είναι ο κλασικός Πειραιώτης ψηφοφόρος που τους ψηφίζει όλους!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τον συναντάμε πριν από κάθε εκλογική διαδικασία και για περίπου ένα μήνα, ενώ εξαφανίζεται μετά το πέρας των εκλογών!

Πρόκειται για τον τύπο εκείνο που έχει άποψη για όλα τα θέματα, έχει όλες τις λύσεις έτοιμες τις οποίες και παραθέτει μετ' επιτάσεως στα πηγαδάκια, παραβρίσκεται σε όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις-ομιλίες των υποψηφίων ενός ή περισσότερων κομμάτων, μα κυρίως σε όλα τα τραπεζώματα!

Υπολογίζεται ότι κατά την προεκλογική περίοδο αυτός ο τύπος παίρνει τουλάχιστον 5 κιλά!

Βέβαια το φαινόμενο έγινε αρκετά πιο αισθητό μετά τον ερχομό του facebook στη ζωή μας... μιας και οι ''κατά λάθος'' tagαρισμένες φωτογραφίες αποκάλυψαν πολλούς από δαύτους!

Όσοι έχουμε την τύχη και τη χαρά να βιώνουμε από κοντά τις εκλογικές διαδικασίες, τους γνωρίζουμε με το μικρό τους όνομα και βέβαια απολαμβάνουμε το φαινόμενο!

Έτσι λοιπόν και αυτό το 20ήμερο που απομένει, θα έχουμε την ευκαιρία να τους συναντήσουμε και πάλι αρκετές φορές... όταν εμείς θα δίνουμε τη μάχη του ρεπορτάζ!

Προς αποφυγή παραξηγήσεων βέβαια, το συντριπτικό ποσοστό των Πειραιωτών ψηφοφόρων δε συνάδει με την παραπάνω περιγραφή, αντιθέτως έχει ιδιαίτερα έντονο πολιτικό αισθητήριο και για αυτό τα εκλογικά αποτελέσματα στον Πειραιά είναι δυναμικά και ποτέ στατικά, ανατρέποντας πολλά δεδομένα!

Διαβάστε επίσης:
 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ PIRAEUSPRESS.GR ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Πάνω από 10 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά