ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Είσαι υποψήφιος στον Πειραιά; ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥ στο Piraeuspress.gr!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είσαι υποψήφιος στην Α' ή στη Β' Πειραιά και θες να διαφημιστείς διαδικτυακά με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο; Τότε η επιλογή είναι μια... Piraeuspress.gr!

Με πάνω από 500.000 επισκέψεις για το μήνα Δεκέμβριο (πηγή Google Analytics), το Piraeuspress.gr επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την πρωτοκαθεδρία του στη διαδικτυακή ενημέρωση του Πειραιά και των Νησιών του Αργοσαρωνικού.

Με περισσότερους από 100.000 φίλους στο Facebook, έχουμε σχηματίσει τη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα για τον ευρύτερο Πειραιά και τα Νησιά.

Με την καθοδήγηση από τους πλέον έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες μας στο χώρο του διαδικτύου, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις καλύτερες και αποτελεσματικότερες συμβουλευτικές υπηρεσίες αλλά και την πλέον αποτελεσματική διαφήμιση μέσω του πρώτου ενημερωτικού site για τον Πειραιά και τα Νησιά Αργοσαρωνικού, του Piraeuspress.gr.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω μέιλ στο [email protected] ή στο [email protected] και επωφεληθείτε στο έπακρο υλοποιώντας την πλέον ολοκληρωμένη και αποτελεσματική διαδικτυακή σας καμπάνια... σε τιμές οικονομικής κρίσης!

Διαβάστε επίσης:
 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ PIRAEUSPRESS.GR ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Πάνω από 10 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά