Φτιάξτε τα πιο τέλεια και απολαυστικά Μηλοπιτάκια!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια εύκολη νόστιμη και γρήγορη συνταγή για όσους λατρεύουν τα μηλοπιτάκια.

Υλικά

1 κούπα ζάχαρη
1 βανίλια
3 αυγά
200γρ μαργαρίνη
1/2 κίλου αλεύρι που φουσκώνει
4 μήλα
2 κουταλιές χυμό λεμονιού.
Εκτέλεση

Λιώστε τη μαργαρίνη με την ζάχαρη. Κατεβάστε απο την φωτία κι αφήστε να κρυώσει ελαφρά.
Ρίξτε και ανακατέψτε τα αυγά αφού τα χτυπήσετε λίγο.
Προσθέστε τη βανίλια και το αλεύρι ώσπου να γίνει πηκτός χύλος.
Καθαρίστε τα μήλα και κόψτε τα σε μικρά κομματάκια. Ανακατέψτε τα με το χύμο λεμονιού και ρίξτε τα μέσα στο μείγμα του χυλού.
Στρώστε το τάψι με αντικολλητικό χαρτί. Ρίξτε επάνω κουταλιές απο το μείγμα με απόσταση 3εκ.
Ψήστε τα μηλοπιτάκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου ή ώσπου να φουσκώσουν και να ροδίσουν ελαφρά.
Σερβίρετε τα κρύα πασπαλισμένα με ζάχαρη άχνη.

Πηγή: sintagespareas.gr