Tokinito.gr: Το Νο1 e-shop του Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Βρίσκεται στον Πειραιά, είναι πετυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα νέων Πειραιωτών... και απευθύνεται σε όλους τους Πειραιώτες και όχι μόνο! Πρόκειται για το νούμερο 1 κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα!

Ο Κυριάκος Νομικός και η Νατάσα Νομικού συνεχίζουν επάξια την επιχειρηματική δραστηριότητα της οικογένειας Νομικού, ''σπάζοντας'' τα στενά σύνορα του Πειραιά, απευθυνόμενοι πλέον σε όλους τους Έλληνες απανταχού της γης, μέσω του νέου τους ηλεκτρονικού καταστήματος!


Ήδη, το νέο τους επιχειρηματικό παιδί, tokinito.gr, έχει αποκτήσει ιδιαίτερη δημοφιλία, καθώς πέραν της ποικιλίας των προϊόντων και της άμεσης εξυπηρέτησης, κύριο του γνώρισμα αποτελούν οι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ σε σχέση με τον ανταγωνισμό!


Ανταποκρινόμενοι στο κλίμα της εποχής, προτίμησαν να μειώσουν το κέρδος τους, ώστε να δώσουν τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερους καταναλωτές να επιλέξουν τα προϊόντα τους.


Αποτέλεσμα... tokinito.gr είναι πλέον το πιο ανταγωνιστικό σάιτ της κατηγορίας του!


Με επώνυμα προϊόντα, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές, ξεκινώντας από τον Πειραιά, τα αδέρφια Νομικού κατακτούν σιγά σιγά και το ηλεκτρονικό εμπόριο!


Σας προκαλούμε και σας προσκαλούμε ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε tokinito.gr για να διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια όσα προσπαθήσαμε να σας περιγράψουμε συνοπτικά σε λίγες σειρές!

Εκεί θα βρείτε ποικιλία κινητών τηλεφώνων, tablets, laptops, τηλεοράσεων και πολλών ακόμα ηλεκτρονικών ειδών στις καλύτερες τιμές της αγοράς!



Για να γίνετε φίλοι με tokinito.gr στο Facebook, μπείτε ΕΔΩ και πατήστε LIKE!


Για όσους προτιμούν τις αγορές από το κατάστημα, μπορούν να απευθυνθούν σε ένα από τα τρία καταστήματα των επιχειρήσεων Νομικού σε Πειραιά, Νίκαια και Κορυδαλλό.


ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ 14

ΝΙΚΑΙΑ: Π.ΡΑΛΛΗ 168

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: ΑΘΗΝΑΣ 38


Για περισσότερες πληροφορίες στο tokinito.gr