CycleCities: Έτσι θα γίνει ο Πειραιάς μια πόλη για ποδήλατα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τριήμερο εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά σχετικά με τον σχεδιασμό ενσωμάτωσης του ποδηλάτου σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης, μεταξύ αυτών και ο Πειραιάς. 

Στο πλαίσιο του έργου CycleCities(www.cyclecities.eu), το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς πόρους και έχει ως στόχο την ενσωμάτωση του ποδηλάτου σε βιώσιμα σχήματα διαχείρισης κινητικότητας στις Ευρωπαϊκές Πόλεις, ο Δήμος Πειραιά προσκαλεί  όποιον ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στην τελική εκδήλωση του Έργου CycleCitiesστον Πειραιά, στις 11-13 Νοεμβρίου 2014.

Το τριήμερο θα περιλαμβάνει:

-Το 7ο Διαπεριφερειακό Forum, στις 11/11/2014, με θέμα: ''Σχεδιασμός για Πόλεις με Λιμάνι: Πολιτικές και Λύσεις Βιώσιμης Κινητικότητας''

-Το 3ο και τελικό Συνέδριο, στις 12/11/2014 με θέμα: «Σχεδιασμός για το ποδήλατο στην Ευρώπη και η συμβολή του έργου CycleCities. Η Ελληνική περίπτωση»

Το τελικό Συνέδριο συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Πειραιά και τον Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων.

-Το 8ο Διαπεριφερειακό εργαστήριο, στις 13/11/2014, με θέμα: «Ανάλυση Κόστους- Οφέλους για Δημόσιες και Ιδιωτικές επενδύσεις για το ποδήλατο» με συμμετοχή μόνο των εταίρων του έργου.

Η εγγραφή συμμετοχής σας πρέπει να γίνει on-lineστο ακόλουθο link, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας:

https://docs.google.com/forms/d/1_Ko7FGC6-nxtpcgC2PyNtrdteD4OG8R-LOU4biQKyGo/viewform?usp=send_form

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΧΕΙΟ

YYYYYYYYY_CycleCities_YYYYYYYY.pdf