ΕΛΕΝΗ ΡΑΜΑΝΤΑΝΗ-ΤΖΙΑΚΗ: Η πιο καταρτισμένη & γλυκιά κτηνίατρος του Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπορεί όταν την αντικρύσεις για πρώτη φορά, να νομίζεις ότι πάει ακόμα σχολείο... 
 
Κι όμως, πίσω από αυτή τη γλυκιά και μικροκαμωμένη παρουσία, κρύβεται μια δυναμική και καθ' όλα επιτυχημένη Κτηνίατρος, που είναι σε θέση να αντιμετωπίζει πολλαπλά περιστατικά για πλήθος κατοικίδιων, καθημερινά!
 

 
Θα την βρεις από το πρωί μέχρι το βράδυ στο Κτηνιατρείο της στον Πειραιά, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα!
 
Με το χαμόγελο στα χείλη, υποδέχεται όλους τους "ασθενείς" της και πραγματικά με περίσσευμα αγάπης, κάνει το καλύτερο δυνατό, όπως πληροφορούμαστε από αρκετούς φίλους Πειραιώτες, που εμπιστεύονται στα χέρια της, τη ζωή των "καλύτερων τους φίλων".

 
Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το PIRAEUSPRESS.grθα δείτε να περνούν την πόρτα του Κτηνιατρείου της Ελένης Ραμαντάνη-Τζιάκη, από μικρά και μεγάλα σκυλάκια & γατάκια, μέχρι... παπαγαλάκια!

Η γλυκιά Κτηνίατρος του Πειραιά, έχει έντονη δραστηριότητα στα social media και όπως διαπιστώνουμε, είναι ιδιαίτερα αγαπητή από τους Πειραιώτες... Τυχαίο;
 

Εμείς, σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα, εάν έχετε στο σπίτι δίποδο ή τετράποδο φίλο, να επισκεφτείτε την Κτηνίατρο Ελένη Ραμαντάνη-Τζιάκη στο Πασαλιμάνι... Θα ενθουσιαστείτε και από την υποδοχή, αλλά κυρίως από την εξυπηρέτηση και το αποτέλεσμα της δουλειάς της!

Το Κτηνιατρείο της Ελένης είναι στο Πασαλιμάνι, Ακτή Μουτσοπούλου 52, κοντά στη Μαρίνα Ζέας.