ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: Πλιάτσικας – Μηλιώκας σε μια μοναδική συναυλία στο κατάμεστο Βεάκειο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ακόμα κι ο καιρός στάθηκε αλληλέγγυος και βοήθησε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η συναυλία για την οικονομική ενίσχυση της Αλληλεγγύης Πειραιά, την Τετάρτη 23/9 το βράδυ στο Βεάκειο - το οποίο έμοιαζε να προστάτευε μια αόρατη γιγάντια ομπρέλα από τη βροχή που έπεφτε στην ευρύτερη περιοχή.

Τη βραδιά άνοιξαν ΟΙ ΧΟΡΔΕΣ, το εντυπωσιακό μουσικό συγκρότημα του ΚΕΘΕΑ – ΝΟΣΤΟΣ, το οποίο ξεσήκωσε τις κερκίδες, και ιδιαίτερα τη νεολαία, με τους εκρηκτικούς ρυθμούς του.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας κι ο Γιάννης Μηλιώκας μας ταξίδεψαν μουσικά ξεκινώντας από το 1989 μέχρι σήμερα με μουσικές και λόγια που χάραξαν και άγγιξαν με τον τρόπο τους τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων. Τραγουδήσαμε όλοι μαζί τα αγαπημένα τραγούδια τους και κλείσαμε με το εμβληματικό «Αν μπορούσα τον κόσμο θα άλλαζα», το οποίο ταιριάζει με το πνεύμα των ανθρώπων της Αλληλεγγύης Πειραιά.

Η Αλληλεγγύη Πειραιά ιδρύθηκε προ τριετίας με σκοπό να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των βασικών αναγκών επιβίωσης των άνεργων, άπορων και άστεγων συμπολιτών μας, θυμάτων της ανθρωπιστικής κρίσης που μας έχει επιβληθεί.

Στην Αλληλεγγύη Πειραιά σύνθημα και στόχος μας είναι «Κανένας μόνoς του στην κρίση». Βοηθήστε μας να τον υλοποιήσουμε.

Ελάτε στην Αλληλεγγύη Πειραιά. Φέρτε μας φάρμακα για τα κοινωνικά ιατρεία, τρόφιμα, ρούχα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους Πειραιώτες που τα έχουν ανάγκη και για τους πρόσφυγες που περνούν από τον Πειραιά και, κυρίως, τη διάθεσή σας για συλλογική δουλειά.

Σας περιμένουμε Ευριπίδου 49, ισόγειο 10 π.μ. με 9 μ.μ. καθημερινά.

Τα τηλέφωνά μας είναι 2112105782 & 2104123952