ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ: Πληροφορίες για παρεμβάσεις από συγγενή δράστη-ανώτερο δικαστικό!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια αποκάλυψη που αλλάζει τα δεδομένα της υπόθεσης απόπειρας ανθρωποκτονίας και ληστείας, κατά των δυο ανηλίκων στα Καμίνια πριν 17 μήνες, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το Piraeuspress.gr.

Ενώ η ΕΛΑΣ έχει παραδώσει όλα τα στοιχεία που έχει στη δικαιοσύνη και δυο εκ των κατηγορουμένων για την δολοφονική επίθεση κατά των δυο ανηλίκων, προσέρχονται αυτήν την Τρίτη για κατάθεση, φαίνεται πως συγγενής ενός εκ των δραστών, δικαστικός στο επάγγελμα, επιχειρεί να ωραιοποιήσει την υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν τις τελευταίες ώρες στο Piraeuspress.gr.

Εμείς αρνούμαστε να δεχθούμε ότι υπάρχει πιθανότητα παρέμβασης στο έργο της Δικαιοσύνης, ούτε καν πρόθεσης για κάτι τέτοιο, αν και μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ξαφνικά, η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας "εξαφανίστηκε" από τον φάκελο, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για επίθεση με 6 μαχαιριές και ένα χτύπημα στο κεφάλι στον έναν ανήλικο!

Το Piraeuspress.gr ως οφείλει, φέρνει στο φως της δημοσιότητας τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του και δεδομένης της απόλυτης εμπιστοσύνης προς τους δικαστικούς λειτουργούς των Δικαστηρίων Πειραιά που χειρίζονται την υπόθεση, αναμένουμε το κατηγορητήριο, όπως αυτό θα απαγγελθεί από τον Εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση, με βάση τα αντικειμενικά στοιχεία της δολοφονικής επίθεσης αλλά και των καταθέσεων των κατηγορουμένων.

Υπενθυμίζουμε ότι το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται πριν λίγες μέρες, με τη σύλληψη ενός υπόπτου και ο οποίος κατέθεσε σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση,κατά την ανακριτική διαδικασία.

Ακόμη, αναμένεται για κατάθεση ο ένας εκ των κατηγορουμένων, ο οποίος δήλωσε κόλλημα λόγω φοίτησης σε νησί του Αιγαίου... Λέτε το επιχείρημα να έπεισε του δικαστές;

Πάντως όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της και πολύ σύντομα θα αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονική επίθεση κατά των δυο ανηλίκων στα Καμίνια, που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή του ενός, ο οποίος και δέχτηκε συνολικά 6 μαχαιριές και ένα χτύπημα στο κεφάλι.

Διαβάστε επίσης:

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Εξιχνιάστηκε η επίθεση με μαχαίρι στους ανήλικους στα Καμίνια