ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ: Έκλεισαν την Ακτή Μουτσοπούλου μέρα μεσημέρι! (Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φαίνεται ότι οι "επαγγελματίες" οδηγοί δεν πτοούνται με τίποτα, μιας και η Τροχαία Πειραιά με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει, αδυνατεί να ελέγξει ακόμα και τα κεντρικά σημεία του Πειραιά.

Το αποτέλεσμα; Οι "επαγγελματίες" έχουν αποθρασυνθεί και κλείνουν οποίο δρόμο θέλουν ό,τι ώρα θέλουνστον Πειραιά!

Το ίδιο συνέβη και την Παρασκευή το μεσημέρι σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Πειραιά, επί της Λεωφόρου Μουτσοπούλου, μεταξύ Πασαλιμανιού και Πλατείας Αλεξάνδρας.

Ο οδηγός γνωστής εταιρίας οικοδομικών επιχειρήσεων, έκλεισε τη λεωφόρο για 10 λεπτά, με αποτέλεσμα να προκληθεί κομφούζιο και στα δυο ρεύματα της Ακτής Μουτσοπούλου.

Ανενόχλητοι και αφού τελείωσαν τη δουλειά τους (άλλαξαν έναν κάδο για μπάζα και τοποθέτησαν άλλον στη θέση του) αποχώρησαν σα να μην τρέχει το παραμικρό!

Το Piraeuspress.gr παραθέτει το αποκλειστικό βίντεο που έφτασε στα χέρια μας, ύστερα από ανώνυμη καταγγελία, αναμένοντας τις αντιδράσεις των αρμόδιων δημόσιων φορέων.

Τα καθημερινά φαινόμενα παραβίασης του ΚΟΚ (όπως το συγκεκριμένο) σε συνδυασμό με τα έργα ΜΕΤΡΟ και ΤΡΑΜ κάνουν την κατάσταση αποπνικτική στο κέντρο του Πειραιά, ιδίως σε ώρες αιχμής.

Και έρχεται και καλοκαίρι...

720MOUT

721MOUT

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Διαβάστε επίσης: