ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ σε πασίγνωστο κλαμπ στην Τρούμπα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί το κακό στην Τρούμπα λένε στο Piraeus Press άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τη νυχτερινή διασκέδαση στον Πειραιά  - Επιβεβαιώθηκαν με τους πυροβολισμούς ανήμερα του Πάσχα - ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Συνέβη λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα σε μπαρ στην οδό Νοταρά - Κατά πληροφορίες οι δράστες ήταν θαμώνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: FREDERICA BAR ΠΕΙΡΑΙΑΣ: «Δεν έπεσαν στο μαγαζί οι πυροβολισμοί»!

Δύο τραυματίες ήταν ο απολογισμός του περιστατικού με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα σε μπαρ στην Τρούμπα.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες το περιστατικό συνέβη στο μπαρ Frederica που βρίσκεται στην οδό Νοτάρα κάτι που διαψεύδει η διεύθυνση του μαγαζιού!

Η φωτογραφία του έγκριτου ενημερωτικού site bloko.gr αποδεικνύουν ότι υπήρξε έντονη αναταραχή στο νυχτερινό κατάστημα

Ήταν λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα όταν άγνωστοι πυροβόλησαν μέσα στο μπαρ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα στα πόδια.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τόσο οι δράστες όσο και τα θύματα, που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για την αντιμετώπιση των τραυμάτων τους, ήταν θαμώνες του μπαρ.

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο περισυνέλεξαν κάλυκες, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις αφού η διαδικασία βρίσκεται ακόμα στο στάδιο των καταθέσεων από άτομα που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό