Φύλλο και φτερό τα σχολικά από την Τροχαία Πειραιά με εντολή Λάσκου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου

Όσοι κυκλοφορούσαν νωρίς το πρωί στους δρόμους του Πειραιά, θα είδαν σίγουρα αστυνομικούς της Τροχαίας Πειραιά και ουρά σταματημένων σχολικών σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Σήμερα, ξεκίνησε και επίσημα με τον αγιασμό στα σχολεία, η νέα σχολική χρονιά.

Η εντολή που έδωσε ο Διοικητής της Τροχαίας Πειραιά Σπύρος Λάσκος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeuspress.gr, ήταν μία και μοναδική:

''Κάντε φύλλο και φτερό όλα τα σχολικά που κινούνται στον Πειραιά. Θέλω να είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά μας μεταφέρονται με απόλυτη ασφάλεια. Αυτή θα είναι η απόλυτη προτεραιότητα για τις επομένες μέρες'' φέρεται να είπε μεταξύ άλλων σήμερα το πρωί στα στελέχη της Τροχαίας Πειραιά ο κ. Λάσκος.

Και εκ του αποτελέσματος, αλλά και σύμφωνα με μαρτυρίες Πειραιωτών που μας έστειλαν δεκάδες μηνύματα (σχετικά με τα ακινητοποιημένα σχολικά), φαίνεται ότι ο Διοικητής της Τροχαίας Πειραιά εισακούστηκε!

Το Piraeuspress.gr θα επανέλθει στο θέμα τις επόμενες ημέρες με συγκεκριμένα στατιστικά, για να γνωρίζουν όλοι οι Πειραιώτες γονείς, τι κατάσταση επικρατεί στα σχολικά που μεταφέρουν τα παιδιά τους καθημερινά στο σχολείο.