Τhe Voice: Η αντίδραση της οικογένειας για την άρον άρον επιστροφή του Χρήστου Θεοδώρου στο show!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


"Βροχή" έπεσαν από χθες βράδυ τα σχόλια των τηλεθεατών σχετικά με το πρόβλημα που προκλήθηκε στη διαδικασία ψηφοφορίας των υποψηφίων, με κραυγαλέα την περίπτωση του Χρήστου Θεοδώρου.

Mάλιστα τα σχόλια στην επίσημη ιστοσελίδα του Voice στο facebook ήταν τόσο έντονα αρνητικά που η παραγωγή αναγκάστηκε να προχωρήσει σε ανάκληση του διαγωνιζόμενου στο talent show όπου θα συμμετάσχει εκ νέου σε ψηφοφορία.

Έτσι για τον Χρίστο Θεοδώρου που αποχώρησε χθες από τα lives του "The Voice" θα υπάρξει μια ανέλπιστη και από το "πουθενά" δεύτερη ευκαιρία, καθώς σημειώθηκε σοβαρό τεχνικό πρόβλημα με το κοινό να μην μπορεί τον ψηφίσει. H παραγωγή του "The Voice" αποφάσισε την επιστροφή του παίκτη στο δημοφιλές talent show του ΣΚΑΪ.

Λόγω του χαμού που προκλήθηκε η αδερφή του τραγουδιστή, Άντρη Θεοδώρου, μίλησε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, εκφράζοντας την πρώτη αντίδραση της οικογένειας του παίκτη μετά την αποχώρησή του εξαιτίας τεχνικού προβλήματος που προέκυψε με τη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

[g_youtube v="6MT8GfLzlHw"]

newsit.com.cy