Μετά τον Κανάκη «κάρφωσε» τον Αρναούτογλου και ο Λιάγκας! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


​Για δεύτερη φορά μπήκε στο στόχαστρο παρουσιαστή του ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τη συνέντευξη με τον Νότη Σφακιανάκη. Λίγες ώρες μετά το «καρφί» από τον Αντώνη Κανάκη, τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, που «άδειασε» το συνάδελφό του!

Μετά την προβολή των σχολίων του «Ράδιο Αρβύλα» για τη συνέντευξη του τραγουδιστή το «The 2Night Show», ο οικοδεσπότης του «Πρωινό» συμφώνησε με τα λεγόμενα του Αντώνη Κανάκη περί τρικ για τα ποσοστά τηλεθέασης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «ο Σφακιανάκης κάνει νούμερα τηλεθέασης και το ξέρουμε όλοι. Εάν δεν κάνει και μια φορά ο Γρηγόρης, που πάει πολύ καλά συγκριτικά με την απέναντι εκπομπή, τι θα πάθει δηλαδή;».

Ωστόσο, η συνέντευξη έγινε και αφορμή για «ενδοικογενειακή» τριβή στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, καθώς ο Γιώργος Λιάγκας στράφηκε προς τον Άκη Καβατζίκη και του είπε: «χαίρομαι πάρα πολύ που στηρίζεις τον Κανάκη, ενώ εμένα δεν με στήριξες πριν από έναν μήνα στο ίδιο θέμα και δεν με πειράζει. Δεν είχες πει τίποτα τότε, τώρα στηρίζεις τον Κανάκη. Όταν εγώ είπα ότι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον ποιον καλεί ο καθένας και βγήκε ο Αρναούτογλου και με έβριζε».

Όπως έχει γράψει το star.gr, Γρηγόρης και Γιώργος «αλληλοκαρφώνονται» συχνά – πυκνά, ενώ ο πρώτος δεν δίστασε να «τα χώσει» στη Φαίη Σκορδά όταν ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό».

Πηγή: star.gr