Μαριάντα Πιερίδη: Το επικίνδυνο χειρουργείο και το δεύτερο παιδί…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για όσους δεν το γνωρίζουν η Κύπρια τραγουδίστρια πρίν απο λίγο καιρό υπεβλήθη σε μια πολύ σοβαρή επέμβαση γυναικολογικού χαρακτήρα. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Άλλωστε αυτά είναι πολύ προσωπικά θέματα και οι λεπτομέρειες δεν αφορούν κανέναν.

Το θέμα είναι πως με την επέμβαση αυτή η Μαριάντα υποχρεώθηκε για ένα διάστημα να απέχει απο κάθε σεξουαλική επαφή με τον σύντροφό της-πράγμα λογικό- και οι γιατροί δεν της έδιναν πολλά περιθώρια για δεύτερη εγκυμοσύνη.

Το θετικό της ιστορίας είναι πως το κορίτσι, μήνες μετά την επέμβαση, όχι απλά επανήλθε αλλά πλεόν με την βοήθεια του γιατρού της μπορεί να ονειρεύεται την απόκτηση ενός δευτερου παιδιού. Κάτι που θέλει πολύ τόσο η ίδια αλλά και ο καλός της.

Η χθεσινή φωτογραφία προκάλεσε πανικό καθώς το σχόλιο της τραγουδίστριας  κάτω απο την εικόνα υποδήλωνε πώς είναι ήδη έγκυος. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ αυτό. Άλλωστε επειδή τυχαίνει να την ξέρω λίγο καλύτερα δεν θα έμπαινε ποτέ στην διαδικασία να ανακοινώσει κάτι αν δεν περνούσε ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να «δέσει» το παιδί.

Αυτα προς αποκατάσταση της αλήθειας…

Πηγή: Gossip-tv.gr