ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Δωρεά 75.000 ευρώ στο ΑΧΕΠΑ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δωρεά ύψους 75.000 ευρώ προσέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώτος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, Ευάγγελος Μαρινάκης, στη μνήμη του πατέρα του, Μιλτιάδη, στο Ιατρείο Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων της Α’ Καρδιολογικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ.

«Είναι μία σπουδαία δωρεά που αποδεικνύει εμπράκτως την ευαισθησία του κ. Μαρινάκη» τόνισε στο Κανάλι 1 ο διευθυντής της Α’ Καρδιολογικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ, Χαράλαμπος Καρβούνης, επισημαίνοντας: «Η δωρεά αυτή μας βοηθάει τα μέγιστα γιατί, έτσι, εξοπλίσαμε πλήρως το ειδικό μας ιατρείο με άρτια μηχανήματα πολύ καλής ποιότητας, με αποτέλεσμα να μπορούμε κι εμείς να προσφέρουμε τη βοήθεια που χρειάζονται τα ενήλικα άτομα που αντιμετωπίζουν συγγενείς καρδιοπάθειες. Σημειωτέον ότι αυτά τα άτομα είναι πολύ ταλαιπωρημένα, από μικρή ηλικία έχουν κάνει πάρα πολλές επεμβάσεις, έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας και το ιατρείο αυτό εξειδικεύεται στην αντιμετώπισή τους.»

Η γενναιόδωρη αυτή παροχή του κ. Μαρινάκη επέτρεψε τη διεύρυνση της υλικοτεχνικής υποδομής της Κλινικής με αναγκαίο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πιο συγκεκριμένα, με έναν υπερηχοκαρδιογράφο τελευταίας τεχνολογίας, ένα τροχήλατο ηλεκτρονικό πιεσόμετρο, έναν 12κάναλο καρδιογράφο και δύο σύγχρονα holder.