ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ επίθεση από αδέσποτα σκυλιά δέχθηκε γνωστή Πειραιώτισσα Επιχειρηματίας στη Γλυφάδα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Από θαύμα γλίτωσε τα χειρότερα η Πειραιώτισσα Επιχειρηματίας, η οποία δέχθηκε δολοφονική επίθεση από 3 αδέσποτα σκυλιά σε πολυσύχναστη πλατεία της Γλυφάδας!

Η διακεκριμένη Πειραιώτισσα Επιχειρηματίας, περπατούσε αμέριμνα την Τετάρτη που μας πέρασε, στο πάρκο που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Δημοκρατίας και Ελευθερίου Βενιζέλου.

Σε κλάσματα δευτερολέπτου και χωρίς καλά καλά να αντιληφθεί τι συμβαίνει, δέχθηκε την επίθεση δυο μαύρων και ενός καφέ αδέσποτων μεγαλόσωμων σκύλων, οι οποίοι άρχισαν να την δαγκώνουν σε όλο της το σώμα.

Τα 3 σκυλιά, πέταξαν κάτω στην κυριολεξία το θύμα τους και το κατασπάραξαν... Από θαύμα δεν κόπηκε ο τένοντας του ποδιού της, αλλά και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, μιας και επί 20 λεπτά, η άτυχη γυναίκα πάλευε μόνη της με τα τα μανιασμένα αδέσποτα!

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν στα μπαλκόνια τους από τις φωνές και τα γαβγίσματα των σκυλιών, αλλά ουδείς έσπευσε στο σημείο για να βοηθήσει την άτυχη επιχειρηματία.

Μετά από 20 λεπτά, εμφανίστηκε ένας άνδρας, ο οποίος κατάφερε να τρομάξει τα αδέσποτα και ουσιαστικά έσωσε τη γυναίκα από του ''χάρου τα δόντια''!

ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Στην περιοχή έχουν σημειωθεί αντίστοιχα περιστατικά και οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ενημερωθεί.

Το ίδιο συνέβη και μετά το περιστατικό της Τετάρτης, όταν η οικογένεια ενημέρωσε επισήμως το Δήμο Γλυφάδας για το νέο παραλίγο τραγικό συμβάν.

Ωστόσο, δε φαίνεται να ''ενοχλήθηκαν'' στο Δήμο Γλυφάδας, καθώς αντί να σπεύσουν και να μαζέψουν τα επικίνδυνα αδέσποτα σκυλιά, απλά αδιαφόρησαν... Με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες, να σημειωθούν ακόμα 2-3 περιστατικά επιθέσεων σε αμέριμνους περαστικούς.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeuspress.gr, η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί για τις ευθύνες όλων των αρμοδίων!