ΣΟΚ: Συστηματικός ο βιασμός του 12χρονου στο Άργος – Τι είπε το παιδί στη μητέρα του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι λεπτομέρειες της φρικιαστικής υπόθεσης βιασμού 12χρονου με νοητική στέρηση από τον ίδιο του τον πατέρα κι έναν φίλο του, προκαλούν ανατριχίλα…

Επί δώδεκα ώρες απολογούνταν χθες στονανακριτή ο πατέρας και ο φίλος που κατηγορούνται ότι βίαζαν 12χρονο αγόρι με νοητική στέρηση, σε εξοχικό σπίτι στο Άργος όπου το παιδί είχε μεταβεί για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Μετά την απολογία τους, ο φίλος κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ ο πατέρας του θύματος αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, λόγω αναπηρίας.

Από τα στοιχεία που έρχονται σιγά σιγά στην επιφάνεια, αποκαλύπτεται ότι οι δύο άντρες πραγματοποιούσαν τις ειδεχθείς πράξεις τους κατ’ επανάληψη.

Το παιδί, το οποίο μένει με τη μητέρα του σε περιοχή της νότιας Αττικής, είχε πάει για διακοπές στο Άργος με τον πατέρα του. Εκεί, ενώ αρχικά της έλεγε ότι περνούσε ωραία και ήθελε να μείνει περισσότερες ημέρες, σε μια από τις τελευταίες τους επικοινωνίες, της είπε ότι δεν περνούσε πλέον καλά και ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι του.

Θορυβημένη η γυναίκα έσπευσε να πάρει το παιδί και όταν επέστρεψαν σπίτι, ο 12χρονος της αποκάλυψε τα βασανιστήρια που πέρασε στα χέρια του πατέρα του και του φίλου του. Εκείνη κατήγγειλε όσα της είπε το παιδί στην Αστυνομία και ακολούθησαν οι συλλήψεις των δύο ανδρών.