Σοκ στα Ιωάννινα: Βούτηξε από τη γέφυρα κι προσγειώθηκε μπροστά στα αυτοκίνητα (photos)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το σοκ της ζωής του έπαθε ένας οδηγός φορτηγούόταν είδε έναν άνδρα να πηδάει στο κενό από γέφυρα που βρίσκεται πάνω από τούνελ αυτοκινήτων.

Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής (22/05) όταν στην περιοχή του αεροδρομίου τωνΙωαννίνων και λίγο πριν την είσοδο σε τούνελπου οδηγεί στην περιφερειακή οδό, ένας άνδρας έπεσε στο κενό από γέφυρα που υπάρχει ακριβώς από πάνω.

Σύμφωνα μάλιστα με αυτόπτη μάρτυρα, ο άνδρας φέρεται να άφησε πρώτα το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια να πήδηξε από τη γέφυρα.

Ο άνδρας βρέθηκε στο οδόστρωμα κι αμέσως τα διερχόμενα αυτοκίνητα άρχισαν να φρενάρουν για να αποφύγουν να τον χτυπήσουν.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα epirus-tv-news.blogspot.gr, ο οδηγός ενός διερχόμενου φορτηγού, κάλεσε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία για να τους ενημερώσει. Ο ίδιος πλησίασε τον άγνωστο (μεσήλικας, σύμφωνα με πληροφορίες) και διαπίστωσε ότι παρά το ότι ήταν αιμόφυρτος, ανέπνεε ακόμα.

Ασθενοφόρο παρέλαβε τον άνδρα, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο ενώ τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό, ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων.